Зрелищен мач се задава на 2 август в гала вечер

...
Зрелищен мач се задава на 2 август в гала вечер
Коментари Харесай

Учителка в детска градина в октагона, за да се бие за титла

Зрелищен мач се задава на 2 август в церемония вечер в Свети Влас. Срещата в клетката сред най-хубавите ни ММА състезателките се провежда от веригата MAXFIGHT. Анита Доганова ще застане против Александра Тончева след две победи в професионалния ММА.

Бижу, което впечатлява със своята женственост, Анита е същински войник в клетката. Родена е на 21.12.1989 година в София. По специалност е учителка в детска градина - работа, която всекидневно й припомня за същински значимите неща в живота - да имаш сетивността да празнуваш първата си рисунка с тебешир като награждаване с олимпийски орден, да прегръщаш без мотив, и да гледаш на всичко, което те заобикаля, като на подарък.



„ С децата съм по-скоро другар, в сравнение с непоколебим престиж. Ако не споделяш тяхното пламъче и не трептите на една занимателна периодичност, няма по какъв начин да имате разговор и да се случат нещата “, споделя Анита пред " Бургас инфо ".


С бойните спортове се среща, когато е на 18. И те се трансформират в новата й пристрастеност. “Смесените бойни изкуства са сложен спорт и изискват извънредно доста работа във всеки един аспект на играта - в стойка, на земя. За да си добър, трябват непримиримост и неизменност, безапелационна е Анита. - В България е доста мъчно за дамите да се развиват в този спорт, просто тъй като сме прекомерно малко. Единственият ни късмет е да търсим изяви в чужбина, само че множеството непознати вериги те търсят една или две седмици преди самата среща и е доста мъчно за подобен къс интервал да " влезеш " в дейна спортна форма. Срещата на 2 август няма да е по никакъв начин лесна и подготовката върви чудесно - с тренировки по два пъти дневно, кръгови тренировки, крос, спринтове, спаринги. Работим върху построена тактика против противника. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР