Зрелищен екшън се вихри в момента пред кабинета на главния

...
Зрелищен екшън се вихри в момента пред кабинета на главния
Коментари Харесай

Възраждане в спор с екип на Нова телевизия, Костадинов пита защо ГЕРБ е финансиран от чужди фондации

Зрелищен екшън се вихри сега пред кабинета на основния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата . Активисти на партия " Възраждане " са там, с цел да връчат личната му оставка и той да я разпише. Освен това носят и сигнал " до основния прокурор поради нарушавания на основния прокурор ", който считат да входират по надлежния ред. Гешев обаче го няма, а деятелите считат да стоят до момента в който се появи.
Сподели с твоите другари
Същевременно на мястото на събитието се появи екип на Нова телевизия. Това провокира отрицателна реакция от членове и симпатизанти на " Възраждане ", които упрекнаха малкия екран в липса на обективност и приканиха репортерът да напусне.
Заформи се спор, в който от " Възраждане " засегнаха тематиката с следствието на Васил Иванов против водача на партията Костадин Костадинов, което съгласно тях е отявлено поръчково.
Освен това деятелите
Днес по обед основният прокурор взе участие на съвещание на Апелативна прокуратура - София. По принцип той е в отпуск, само че формалните пояснения гласят, че работи през този интервал , освен това стремително.
Един от деятелите съобщи, че под вратата на кабинета са се появили сенки, само че по този начин и никой не я отворил от вътрешната страна. След появяването на хората и звънецът бил изключен.
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов уточни иронично, че най-вероятно основният прокурор спи от 2 до 4 часа и по тази причина не се появява. И
Разследването на президента Радев, липса на инспекции против Движение за права и свободи, ДОСТ след сигнали, както и заключението, че няма проблем ГЕРБ да се финансира от непознати фондации (по сигнал на " Възраждане " ), бяха част от изредените от партията нарушавания на основния прокурор. съобщи Костадинов. 
" Възраждане " е измежду най-активните политически сили от началото на митингите. Освен в София, хора на партията вземат участие в демонстрациите във Варна, Стара Загора, Разград и други градове в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР