Зрелищен чалга купон като по учебниците спрегна фолкаджийката Преслава в

...
Зрелищен чалга купон като по учебниците спрегна фолкаджийката Преслава в
Коментари Харесай

Зрелищно: Преслава Беснее С Емигранти В Лондон

Зрелищен чалга ваучър като по учебниците спрегна фолкаджийката Преслава в британската столица Лондон. В локален ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се събраха, с цел да видят и чуят онлайн най-хубавата фолкпевица за последното десетилетие.

Само няколко часа откакто Тереза Мей оцеля на косъм в инфарктен избор на съмнение, Преслава спретна ваучър, за който ще се приказва седмици наред повече, в сравнение с за провалената договорка за Брекзит. Танци по масите, кръшни хора и безконечни шлагери заляха нощното заведение. Българите зад граница се смееха, плакаха на националните песни и танцуваха кръшно, с цел да провиснал гурбетчийските си души.

Преслава също се развълнува от хилядите пожелания за здраве и благополучие с новородената й дъщеричка Паола. А самата изпълнителка се е стопила. Само 5 месеца след раждането чалгарката си е върнала остаряла фина външност и даже на моменти наподобява притеснително кльощава. Единствено коремчето й продължава да е леко издуто, само че това е естествен развой измежду раждане.

Макар масите да бяха отрупани с мезета, хапки и салати, фолкаджийката не се отпусна да си вземе даже залък. Преслава съблюдава строга диета след раждането и не си разрешава нарушение на дисциплината. Не пие и алкохол, макар че в предишното обичаше да обръща някои и друга чаша вино, написа „България днес“.

Преслава не загърби за дълго майчинските си отговорности. Тя беше в Лондон едвам за няколко часа – отпътува за британската столица в сряда денем и в четвъртък се прибра. Снощи отново имаше присъединяване, този път в София. Въпреки многото си задължения певицата посвещава всеки свободен час на момиченцето си – пее й песни, разхожда я на открито и сменя памперси.

В Лондон Преслава беше в напълно друга роля – щура и дива се забавляваше наедно с феновете си. Не отхвърли нито една фотография, не се оплака, че непрекъснато я фотографират. Това зарадва емигрантите ни и бакшишите обилно заваляха. Британските паунди бяха усърдно прибирани, а след всяка банкнота купонът доближаваше нови оптимални стойности.

Нашенците накараха Преслава да обещае, че отново ще отиде. И тя им подсигурява, че ще се случи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР