Зорница Линдарева влезе за втори път в социалния експеримент Биг

...
Зорница Линдарева влезе за втори път в социалния експеримент Биг
Коментари Харесай

Сензация в "ШОУ"! Зорница Линдарева разкри влюбена ли е в Коцето и обясни за най-грозната случка в историята на "Биг Брадър"!

Зорница Линдарева влезе за повторно в обществения опит „ Биг брат ”, с цел да тества себе си и макар на моменти спорния облик, който й сътвориха от формата, тя съумя да противодейства по смисъл на предходното си показване. Какво е станало оттатък монтажа обаче, разбираме в прям и на моменти мъчително откровен диалог от самата нея. - Зори, за повторно прекрачваш Къщата на „ Биг брадър”, само че престоят ти преди три години там не донесе по никакъв начин позитивни мнения. Сега какво е ситуацията?
- Поне се появи, че не съм пияч, за каквато ме показаха предишния път (смее се). Нямам никакви проблеми с алкохола. Но още веднъж ме изведоха като кокетка, по този начин най-малко е изглеждало в профил. Но този път имам доста по-голямо утвърждение, в сравнение с преди три години. Получавам доста положителни мнения и самата аз съм удовлетворена от себе си, сравнявайки присъединяване си в предходен сезон. Миналият път се наложи да употребявам услугите на психолог в Къщата, този път това не се наложи. Чувствах се в прелестно въодушевление от самото начало и бях окуражена да играя играта.

- Не по този начин обаче се усещаха околните ти, най-много майка ти, която бе много обезпокоена от избора на позициониране, който направиха продуцентите за теб?
- Да, разбрах за това, поговорихме си. Вече всичко е наред. Но аз преди да вляза категорично я предизвестих да излезе от субективизма си, когато гледа. И да не чете мнения в интернет, тъй като там пишат най-вече злобари. Тя обаче не ме е послушала и си е основала ненужно напрежение.



- Всичко, което видяхме в Къщата от теб, ли бе част от игровото ти държание във формата?
- Не съм била нито лицемерна, нито подправена вътре. Не съм мрънкала нито един път по време на задачите, както се случваше предния път. Борих се до дъно, като олимпиец. Исках да съм стимулирана и мощна. Доволна и щастлива съм от себе си, тъй като освен си изпълних, само че и преизпълних проекта. За мен играта се случваше най-много по време на номинации и задачи. Бях точна, съответна и аргументирана в тези моменти. За мен едно от главните неща бе да покажа разсъдък по някакъв метод, тъй като по принцип това е мъчно постижимо в подобен вид формат. Успях да покажа, че не съм това жалко момиче, за което евентуално са ме мислели след първото ми присъединяване. Смятам, че се показах доста почтено.

- Какво стана с Константин, кажи в този момент? Защото от самото начало акцентите за теб падаха точно в тази посока.
- Константин е доста готин мъж и не е мъчно да се чувстваш добре в неговата компания. Но нищо повече. В Къщата с него играехме играта. Да, изглеждаше по този начин, като че ли е сериозен флирт, само че не беше по този начин. Нищо повече. Нищо, което да е участвало съществено в душeвността или съзнанието ми. Просто той е доста харизматичен, образован, артистичен, елементарно впечатлява. Между нас всичко бе на подбив. На афтър празненството след финала бяхме дружно всички с техните близки. И дамата на Константин беше, само че тя прелестно знае, че всичко това е едно шоу. Всичко беше наред. Дори и визията – тъй като аз в действителния си живот вървя много по-обрано. Но това е шоубизнес, обикновено е всичко да наподобява атрактивно и продаваемо. Когато излязох племенничката ми Габи, която е малко момиченце, ме прегърна със сълзи на очи и сподели: „ Зизи, аз те утвърждавам във всеки един миг. Харесва ми по какъв начин се представи”. Тя даже преди да вляза в шоуто ме предизвести:

“Моля те, този
път недей да
ходиш с спортни екипи


Искам да вървиш с рокли, да се гласиш”. И доста смешно беше, когато останалите ме питаха за какво се предрешвам толкоз постоянно, а аз им обяснявах, че съм дала обет на детето и поради нея би трябвало да съм мацка (смее се). С нея доста си играем – носи ми играчки, рисува картини, доста се забавляваме. Децата са нещо доста свято.

- Динко съумя да те предизвика толкоз доста, че ти показа нещо доста персонално и тъжно – загубата на дете…
- Никога до момента не съм говорила за това. Направих го, само че освен поради провокацията – Динко сподели „ ти си на 35 години и си неосъществена в персонален проект, значи не си задоволително красива, добра и т.н.” След тези негови думи си споделих: „ ОК! Сега ще те накарам да се чувстваш освен като тъпанар, само че и като простак! Ще опиша какво ми се случи”. Аз съм била и сгодена, имала съм и мъж, и опция за деца. Но

провокацията
наистина беше
много грозна


Никога не бих осребрила другояче подобен вид история – тъй като бях изумена да чуя даже това от някои съквартиранти. Не, няма по какъв начин да е тактика, няма по какъв начин да е част от никакво шоу! Да, доста е рейтингово, само че в случай че желаех да е по този начин, щях да го направя още преди година и половина, а не да очаквам този миг. Не бях предвиждала тази история въобще да се появява на бял свят.



- Това ли е най-тежкият интервал от живота ти до момента?
- В персонален проект да. И ми се отразява и до момента на всичко, което върша. Остана ми посттравматичен стрес, който оказва съществено въздействие. Имам нечовечен боязън от обвързване, боязън от връзки, от брак, от деца, от бременност… Това е и повода да нямам сериозна връзка. Имало е хора, които са се опитвали и са ми подавали ръка, само че в един миг отново се отчайвам, и отново влизам в същата психическа дупка.

- Но това не е непреодолимо. Нали знаеш, че единственият метод да се оправиш с даден проблем е, в случай че се изправиш очи в очи с него?!
- Да, права си, в действителност е по този начин. И знам, че в случай че в даден миг ми се случи – и сериозната връзка, и всичко останало, този белег в мен последователно ще се изтрие. Но… едва ли ще разреша скоро да се случи. Знаеш, аз година и половина лежах в меланхолия у дома, не съм излизала на никое място. Затова и неслучайно споделих и в Къщата, че тези четири седмици са най-щаст­ливите в живота ми от доста години насам. Бях доста щастлива вътре.

- Не скри разочарованието си от човек, на който призна, че ужасно доста симпатизираш – Людмила Захажаева. Успяхте ли да се изясните след финала, тъй като тя съвсем незабавно по-късно отпътува назад за Русия?
- Не зная за какво се получи по този начин – Люси имаше доста други врагове в Къщата, само че в един миг реши да номинира тъкмо мен. За мен беше изненада, даже се насълзих. Но това мина, въпреки всичко е игра, всеки има своите тактики. Аз доста я одобрявам. Тя е човек с такава неизчерпаема сила, доста е занимателна и забавна жена. Бяхме привикнали да бъдем непрекъснато дружно. Опознах я и от ден на ден я одобрявам. Видяхме се на финала, гушнахме се, поговорихме си, всичко е наред. Познавам и щерка й Албена – а и бяхме в челен сезон дружно в Къщата. Мисля, че и двете са доста интелигентни. Казват постоянно, каквото мислят и в очите на хората. Преценките им постоянно са доста точни и издържани. Харесват ми – даже и когато са били сериозни към мен.

- Одобряваш ли новия победител – Джино Бианкалана? Беше казус фактът, че най-после никой различен, с изключение на Константин, Луна и Мариела, не го поздравиха. Тръгнахте си доста демонстративно!
- Усещах Джино като доста двуличен. Според мен е играел от самото начало. Струва ми се доста затулен, макар че ме е подкрепял в всякакви обстановки. Не знам… Да, ние си тръгнахме демонстративно. Само Константин се качи на сцената, тъй като е пич и мъжага. Иначе, в случай че би трябвало да откроя най-силните персонажи този сезон, за мен това са Константин, Фънки и Захажаева. За мен беше доста необичайно, че Динко остана до края, а преди него излязоха толкоз доста съквартиранти. Но от него несъмнено не мога да бъда огорчена. Той е различен вид човек. Даже се обиди, че съм му споделила, че е тъпанар, стартира да приказва нещо за родителите ми… А

той е характерен
балкански
простак!


Не можем да бъдем на една линия. Той, даже когато се пробва да спори, не го прави, както би трябвало – липсват причини, вербално равнище. Не можеш да обидиш един човек и да смяташ, че това е мотив?! Когато вадиш картите отсреща, прави го като хората. А от него обидите бяха брутални, не знам какво са излъчили.

- А в този момент накъде? Какво следва оттук насетне? Идват коледни празници…
- Още не знам, само че съм доста признателна на продуцентите, че ме поканиха, за опцията да вземам участие още веднъж в този формат, тъй като в действителност доста желаех. Исках още веднъж да имам късмет да се боря със себе си, не толкоз с останалите. Изключително градивно прекарване. Нумерологично тази година ми се пада да стана майка и да имам семейство макар моите страхове (смее се).

Интервю на Анелия Попова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР