Зорница Линдарева успя да свали страшно много килограми откакто беше

...
Зорница Линдарева успя да свали страшно много килограми откакто беше
Коментари Харесай

Зорница Линдарева Му Хвана Цаката! С Тази Уникална Диета Гори Цели 5 Килограма Само За Седмица! Ето Как Става!

Зорница Линдарева съумя да смъкна ужасно доста килограми откогато беше ученичка. Днес към този момент е в супер форма

Действително Линдарева е най-подходящият човек за това, защото самата тя години наред е имала проблеми с тежестта си. И нееднократно е показвала фотоси от младостта си, на които е много дебеличка.

Оказа се, че Зорница Линдарева е отслабнала като разкрила златното меню за себе си. То е „ откраднато “ от режима на хранене на тибетците, при които се яде доста месо и зеленчуци.

Така Линдарева почнала да се храни със същите храни, които доставят на тялото най-много сила и протеини. Тя гледа да не се допира до въглехидратите, с изключение на по празници, защото тъкмо те карат тялото да натрупа мазнини.

Захари и сладки неща Зорница Линдарева не желае и да вкусва като още веднъж подражава на хората в Тибет. Там, както знаем, сладко не се яде. Консумира се единствено и само първокласен пчелен мед, написа разкрития.ком.

Сурови ядки, плодове, кълнове, водорасли, риба, морски блага и всички останали потребни храни като чиа, киноа, ленено семе, овесени ядки, годжи бери… Всички те участват постоянно в менюто на Зори, което го прави в действителност разнообразно, вкусно и доста потребно.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР