Зоран Петровски, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в

...
Зоран Петровски, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в
Коментари Харесай

Зоран и Силвия Петкова били пред раздяла, призна режисьорът

Зоран Петровски, който феновете на Би Ти Ви гледат в шестия сезон на „ Сървайвър ”, бил пред разлъка с актрисата Силвия Петкова, с която имат 5-годишен наследник Сива . В последния епизод на риалитито, което е снимано през лятото на предходната година на Филипините, режисьорът с македонски генезис не съумя да сдържи сълзите си, когато пристигна момента да прочете писмото от жена си. След като се убеди, че тя го чака и все по този начин мощно го обича, Зоран се разплака и призна опасенията си.
Писмото от Силвия било доста значимо за него, тъй като животът му не бил както би трябвало, преди да се включи в „ Сървайвър ”. „ Бях на косъм да си изгубя фамилията ”, показа Зоран с треперещ глас и насълзени очи. Той се страхувал да прочете известието от обичаната си жена, тъй като не знаел какво да чака. От прочувствените пояснения на режисьора се разбра, че се стараел да е съвършен мъж и като подобен работел доста, с цел да се грижи за фамилията си. Само че това означавало да прекарва по-малко време у дома и надлежно разреждане на споделените моменти с жена му. „ А пък най-важна ти е тя... И на косъм да я изпусна, в смисъл да си замине и детето да пораства с разграничени родители. Не го желаех това. И се надявам, че като се върна, ще ме чакат ”, проплака Зоран.

След изповедта му, незабавно се появиха подозрения дали не преувеличава, тъй като със Силвия постоянно са изглеждали доста влюбени и сплотени. Това проличава и от профилите им в обществените мрежи, където постоянно споделят фотоси и видеа от всекидневието си. Все отново би трябвало да се има поради, че тестването във връзката им било през предходната година, преди Зоран да замине за няколко седмици при започване на лятото с другите участници и екипа на „ Сървайвър ” за Филипините. Така или другояче, към този момент е ясно, че Зоран и Силвия са преодолели проблемите и са все по този начин щастливи и сплотени като двойка. А в този момент дружно гледат „ Сървайвър ”. Режисьорът е измежду любимците на феновете и измежду най-смелите играчи. Предстои да се види по какъв начин ще се отрази мотивацията от жена му Силвия, както и сантименталното й пояснение в обич.

Режисьорът е разказвал, че се влюбил в Силвия доста преди тя да го одобри като освен това от сътрудник. В интервал, в който към този момент желал да срещне половинката си и да основат семейство, Зоран поискал Силвия, с която се познавали около работата си. В продължение на години двамата се срещали все на снимачната площадка. Актрисата е признавала, че от дълго време харесвала Зоран, само че също не се осмелявала да го покаже. Той пък мъчно се е дистанцирал от страстите си, когато работели дружно.

Докато работели по сериала „ Революция Z ” Зоран се осмелил да попита Силвия дали си има другар. Отговорът бил негативен и това му вдъхнало кураж да предприеме първата стъпка. Това е интервалът, в който актрисата се бе отдала на работата си, след окончателната си разлъка с Калин Врачански. Влюбили се и още на втория ден почнали да работят за бебе. След месец Силвия забременяла със сина им Сива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР