Зоран Миркович вече не е треньор на Партизан (Белград). Той

...
Зоран Миркович вече не е треньор на Партизан (Белград). Той
Коментари Харесай

Зоран Миркович хвърли оставка

Зоран Миркович към този момент не е треньор на Партизан (Белград). Той подаде оставка след провалянето с 0:1 от Вождовац в 26-ия кръг на локалното състезание.

Със загубата Партизан остана на 3-о място в класирането с 51 точки, като изостава на 14 от 2-ия Раднички (Ниш) и на 21 от първенеца от последните две години и водач Цървена звезда.

Миркович наследи поста през лятото на 2018 година от Мирослав Джукич, който беше безусловно изпъден от почитателите макар извоюваната Купа на Сърбия след 2:1 над Младост (Лучани).
Поражението от Вождовац е второ следващо, като предходната седмица гробарите паднаха 0:1 вкъщи от набиращия от ден на ден сили Раднички (Ниш).

Феновете са раздвоени по отношение на работата на Миркович, като някои го хвалят за двете равенства против фаворизираната Звезда, а също по този начин и считат, че виновността не е негова за този срив. Друга част пък го упрекват в неприятна селекция, която по никакъв метод не е вдигнала равнището на тима.

47-годишният някогашен бранител има два интервала като състезател в Партизан, а треньорският му опит не е изключително богат поради обстоятелството, че като старши е бил отпред само на Синджелич (Белград) във Втора лига.

" Момчета, нужна е някаква шокова терапия, като най-реалното е треньорът да си тръгне. Благодаря ви за напъните на всички, моят престой тук завърши. Опитайте се да излезете от тази обстановка и бъдете единни, с цел да ви бъде по-лесно, е споделил Миркович в съблекалнята, когато е оповестил пред тима, че си потегля.

Президентът на клуба Милорад Вучелич е приел оставката на треньора и упованията са до няколко дни да бъде разгласен нов ментор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР