Зоологическа градина в източен Китай беше принудена да отхвърли предположения,

...
Зоологическа градина в източен Китай беше принудена да отхвърли предположения,
Коментари Харесай

Хора в костюми на мечки? Обвинения се посипаха към зоопарк СНИМКИ

Зоологическа градина в източен Китай беше принудена да отхвърли догатки, че някои от мечките й може би в действителност са хора в костюми. Причината са спекулации онлайн, които идват след публикувани на фотоси едно от животните.

Не е извънредно мечките да се изправят на задните си крайници, с цел да виждат по-добре заобикалящата ги среда. Но когато една от слънчевите мечки -вид, който се среща в Югоизточна Азия – в зоологическата градина в Хангжу - застанала на заграждението, се появиха обвинявания, че това в действителност може да е чиновник на зоопарка, дегизиран с костюм.

„ Някои хора считат, че заставам като човек “, написа в обява от зоологическата градина в Хангжу. Постът в обществените медии е написан от гледната точка на Анджела, малайзийска слънчева мечка.

" Изглежда, че не ме разбирате доста добре ", написа в посланието.

Слънчевите мечки са по-малки от другите представители на типа и наподобяват малко по-различно, само че са същински, се споделя в обявата на зоопарка. „ Когато става въпрос за мечки, първото нещо, което идва на разум, е голяма фигура и невероятна мощ... Но не всички мечки са въплъщават заплаха “, написа в обявата.

Слънчевите мечки са с размерите на огромни кучета, високи най-вече 1,3 метра. При това, в случай че са изправени на задните си крайници. За сравнение  - гризлитата може да доближат до 2,8 метра.

Това не са първите сходни обвинявания към китайски зоологически градини. Някои обекти са упреквани в това, че пробват да показват кучета, дегизирани в разнообразни цветове, за вълци или диви котки. А магарета - за зебри.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР