Зоната на здравето е много добро съоръжение, което може да

...
Зоната на здравето е много добро съоръжение, което може да
Коментари Харесай

Откриха Зона на здравето в Пазарджик

„ Зоната на здравето е доста положително оборудване, което може да служи за образец за всеки един град. Неслучайно и изцяло справедливо Пазарджик е европейски град на спорта за тази година. “, съобщи спортният министър Красен Кралев. „ Приветстваме всичко, което се прави за развиването на спорта през последните години в Пазарджик и то не е по никакъв начин малко. Подкрепяме администрацията и кмета Попов и ще помогнем реконструирането на спортната зала „ В. Левски ”, разгласи министърът на спорта и съобщи цялостната поддръжка на Министерството на спорта към кмета Попов и неговия екип, като потвърдили се в работата си за развиването на пазарджишкия и на българския спорт.

„ Имаме за цел Пазарджик да има най-хубавата спортна база и да сме любимци в съвсем всички спортове. Искам Пазарджик да бъде модел в тази активност, който да мултиплицираме в цяла България. “, показа кметът на Пазарджик Тодор Попов при откриването на актуализирания Комплекс за спорт и отдих, прочут измежду пазарджиклии като Зона на здравето, в наличието на министъра на спорта господин Красен Кралев и господин Любо Ганев.

„ Днешният ден е следващият прекрасен и значим ден за нашия град, тъй като успяхме да реновираме и тази част от града, която ще е част от огромен отбор, който си поставихме за цел да възобновим и съумяваме. Работим поредно, малко по малко осъществяваме резултати, тъй като имаме ясно дефинирани цели, прецизен и осъществим проект, по който реализираме задачите си. “, не скри гордостта си Тодор Попов.

Обновеният състезателен комплекс, комбинира на терена си разнообразни площадки и зони за няколко типа спорт, за тренировки от спортни клубове, употребява се и за отдих на жителите на Общината. Преди година, общинското управление на Пазарджик се зае със задачата да облагороди пространството на спортния комплекс и в границите на амбициозния план построи площадка за фитнес навън, игрище за волейбол, игрище за баскетбол и игрище за тенис на корт. В допълнение Общината рехабилитира и стадиона, като постави нова тревна настилка, построи се и съвременна поливна система, а трибуните за феновете бяха възобновени. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР