Зоналният съвет на БФС-Пловдив обяви на своята страница, че на

...
Зоналният съвет на БФС-Пловдив обяви на своята страница, че на
Коментари Харесай

Отнеха победата на отбор от Трета лига и му присъдиха служебна загуба

Зоналният съвет на БФС-Пловдив разгласи на своята страница, че на съображение член 47, т. 7 и 9, от Наредбата за шампионатите и шампионатите, СТК присъжда за срещата от 27-ия кръг на Трета лига-Югоизток Карнобат - Миньор (Раднево) длъжностен резултат 3:0, вместо получения на терена 0:2.

Въпросното решение се ползва когато във футболен тим в публични срещи за шампионата и шампионата Купата на България взе участие неточен играч, се присъжда служебна загуба при длъжностен резултат 3:0 в интерес на постоянния тим единствено за срещите, за които са подадени тъжби в открития период. Това не се отнася при следствие по член 35, т. 2 от Наредбата.

При това състояние Карнобат събира 32 точки и се изкачва на 13-о място в класирането на Югоизточната Трета лига. Миньор (Раднево) е на 6-о място с 41 точки.

Областен съвет на БФС-Видин санкционира за хвърлени предмети от публиката на съображение чл.37 ал.1 т.4 писмен знак " а " предложение 1 от Директива за птиците сезон 2018/2019г. - ФК " Ботев " Грамада с имуществена глоба в размер на 62.50 лв.. Инцидентите са станали по време на мача от регионалната група за мъже против село Дреновец, приключила 3:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР