Зодията, под която сме дошли в този свят, оказва огромно

...
Зодията, под която сме дошли в този свят, оказва огромно
Коментари Харесай

Бракът с тези 3 зодии е истински ад

Зодията, под която сме пристигнали в този свят, оказва голямо въздействие върху живота ни. Характерът, методът на другарство, навиците и  шансът ни зависят от нашия зодиакален знак.Астролозите поучават при вземането на значими житейски решения постоянно да се съобразяваме със зодията си. Особено, когато става въпрос за избор на сътрудник. В зодиака има три знака, които в никакъв случай никога няма да станат брачен партньор за образец. Ето кои са зодиите, с които е по-добре да не стигате до олтара.
Лъв
Според астролозите мъжете Лъв се отличават с ловкост и предпочитание да бъдат в центъра на вниманието. Представителите на тази зодия няма да пропуснат опцията да се забавляват, да прекарват времето си с другари и да вършат шумно празненство.Разбира се, това държание надали ще зарадва половинката им. Освен това мъжете Лъв са доста безразсъдни. За тях да пропиляват фамилния бюджет е нещо напълно обикновено. Определено представителите на този знак не са положителни съпрузи.
Овен
Когато приказваме за мъжете Овен, думата „ Не “ за тях не съществува. Винаги получават каквото си желаят и си изпускат нервите, в случай че нещата не вървят по проект. Представителите на тази зодия слагат преди всичко своите лични потребности и ползи. Те са изключителни егоисти.Освен с прелест, Овните притеглят и със своята авторитарност. Следователно дамата, която избере представител на тази зодия за собствен сътрудник, би трябвало да е подготвена да се подчини и да направи компромис със себе си в името на брачния живот.
Водолей
Мъжете Водолеи са в действителност са извънредно нервни и избухливи. Те са способни да изливат отрицателните си страсти върху хората от обкръжението си. Най-често околните им са пострадали и по-специално техните сътрудници.Невъзможно е да се предскаже какво може да се чака от Водолеите във всеки един миг. Гневът и раздразнението са техните непрекъснати спътници.Мъжът Водолей не е най-хубавият избор за брачен партньор. Неговата брачна половинка постоянно ще понася тежестта на гнева му върху плещите си.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР