Зодия Рак е чувствителната душа на нашето време! Научете неща

...
Зодия Рак е чувствителната душа на нашето време! Научете неща
Коментари Харесай

Зодия Рак: чувствителната душа на нашето време!

Зодия Рак е сензитивната душа на нашето време! Научете неща за тази зодия, за които не сте и подозирали!

Той е специфичен! Ракът е четвъртият астрологичен знак на зодиака. Намира се до Близнаци и Лъв и съставлява изображение на на рак. Този знак се основава на гигантския рак, който измъчвал Херкулес, когато се биел с хидрата.

Ракът е водна зодия, ръководена от Луната. Тази композиция прави индивида, който се е родил под този знак, необикновено умислен, прочувствен и бездънен.

Казват, че мнозина хора от зодия Рак са спорни, не попадат в една и съща категория и е мъчно да бъдат разказани в рамки. Те са известни със своята колебливост и откакто ги ръководи мистериозната Луна, какви други биха могли да бъдат?!

„ Децата на Луната “

Раците са същински „ деца на луната “, нормално са ексцентрични и се радват на чувства, отличаващи ги от другите. Те са чувствителни и като воден знак от време на време могат да бъдат прочувствено избухливи.

Някои от проблемите, пред които е изправена тази зодия, са нейните спорни стремежи в живота.

Подобно на рака, представителите на тази зодия елементарно могат да излязат от черупката си, само че и елементарно да пропълзят в нея назад. Средата и хората към тях би трябвало да накарат тази зодия да се усеща удобно, в случай че желаете тя да излезе изцяло от черупката си. Когато решат да създадат това, тогава пред вас се откривар динамични, завладяващи и прочувствени хора.

Емоционалността на Рака

Раците са надълбоко свързани с непрестанно изменящата се луна, бързо превключват сред страстите. Ако имате връзка със зодия Рак, бъдете деликатни за неочаквани промени в силата им.

Много представители на зодията не могат да опишат за какво изпитват едно или друго  възприятие в даден миг, ав идващия всичко се трансформира изцяло.

Те са доста грижовни и могат да станат положителни родители, в случай че се усещат постоянни в живота. Ракът желае да бъде мечтан и потребен за хората и своето семейство.

За Рака може да отнеме известно време, с цел да се довери на някого, само че когато се открие, той става доста прочувствено наличен. Обикновено, с цел да получите подобен разултат, би трябвало да работите върху него.

Те могат да пазят отдалеченост и да ви държат надалеч от тях, те ще бъдат потайни, само че това постоянно зависи от индивида насреща. Когато Луната е в Рак, те могат да станат доста чувствителни, само че и доста любящи.

Имайте поради, че Раците могат да бъдат доста променливи. Но когато сте на една и съща вълна с тях и ви се доверяват, тогава се пригответе за обстоятелството, че животът с тях може да ви се стори едно доста забавно странствуване.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР