Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е

...
Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е
Коментари Харесай

Как да разберете дали зодия Овен ви харесва?

Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е да забележим по какъв начин да разберем дали представителите на този зодиакален знак харесват дадена зодия или не: 

Овен (21 март - 19 април)

Ако сте Овен, тогава другият Овен, който е в горещо гонене за вас, в действителност е подготвен, желае и може да ви покаже какъв брой горещо е това гонене. Не всеки знак се схваща със собствен личен знак, само че в тази ситуация на Овен всичко е интензивно. 

Телец (20 април - 20 май)

Ако сте Телец и Овенът ви харесва, първото нещо, което ще забележите, е по какъв начин те не престават да желаят да приказват. Отначало ще намерите това очарователно, до момента в който не забележите, че те не престават да приказват за обичаната си тематика: себе си. Колкото повече те харесват, толкоз повече ще приказват за себе си. Можем единствено да се надяваме, че в действителност сте чули всичко за тях.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Когато Овен те харесва, Близнаци, първото нещо, което ще направиш, е да ги осъдиш и по-късно да им позволиш миг от твоето време. Ще им дадете всяка причина на света да бягат по хълмовете в боязън и смут поради вашите по-малко очарователни способи. Но този вманиачен остарял Овен просто ще се връща. 

Рак (21 юни - 22 юли)

Когато Овенът ви харесва, Рак, те няма да бъдат нищо друго с изключение на да обожават. Те са във всичко, което представлявате, основно тъй като не споделят нито една от вашите спокойни, хладни, събрани черти. Ще бъдете очарователни за вашия любовник Овен, а техният метод на върха повече от евентуално ще ви очарова напряко в спалнята. Не се опасявайте, те ще ви уведомят какъв брой доста ви харесват там.

Лъв (23 юли - 22 август)

Стойте настрани - на път сте да бъдете харесани от Овен. Ако сте мислили, че сте мощната, преобладаваща мощ във всяка връзка, сте помислили неправилно. Вашият ухажор Овен не може да си помогне. Те би трябвало да доминират; това са техните способи за отбрана. Страхотното за вас е, че техният мощен метод към любовта ще работи като прелестно разпръскване.

Дева (23 август - 22 септември)

След като сте решили, че сладкият Овен, който ви смазва от месеци, е към вас, ще забележите, че те не са спрели, даже откакто им кажете, че не се интересувате. Това е чарът на Дева, тъкмо там: постоянството е нещо, което харесвате в колегата, а Овенът няма да отстъпи. Свикнете с това, Дева - че Овенът ви харесва и в случай че му отделите малко време, може даже да ги харесате.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Причината, заради която Овен те харесва, Везни, е, че си подобен флирт, че привличаш съвсем всички. Вие сте по-скоро в обожанието, в сравнение с в това кой го дава. Отворете позвъняването на Овен; те са толкоз разнообразни от вас, че би било хубаво да излизате някой, който не е еднакъв с всички останали, които в миналото сте познавали.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Нека просто кажем, че в случай че някой Овен ви харесва и вие следва да сте в горещи, изпарени, нелепи лудории в спалнята. Овен и Скорпион е равно на да! Когато те харесват, те знаят какво тъкмо желаят от теб и ти ще се оправиш с това елементарно, Скорпион!

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Когато огнените знаци попаднат един на различен, това е кралско пътешестване до земята на чувствеността, тъй че внимавайте за някои мечтателни обстановки и някои горещи времена, които предстоят, Стрелец. Това е в тяхната природа; те не могат да не се усещат неотложно привлечени от Стрелец. Това би трябвало да е вашата самостоятелна линия и те желаят да царуваш в дивостта си... за развлечение, несъмнено.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Овенът има капацитет да ви впечатли съществено, Козирог. Вие сте толкоз разнообразни от тях и те са любопитни по какъв начин работите. Не единствено това - те са също толкоз впечатлени от вас. Правите специфични неща, които Овните не могат и те желаят повече от това, покрай тях. Ако ви харесат назад, това може да се трансформира в дълготрайна и доста забавна любовна връзка.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Ако имате шанса да бъдете харесани от Овен, тогава направете си услуга и оставете това да се случи, Водолей. Задържате се прекомерно постоянно и от време на време пропускате заради страха да не желаете да се ангажирате. Всичко е наред - Овенът не възнамерява да ви изневерява и в случай че им се даде късмет, те могат да бъдат отдадени и правилни любовници. 

Риби (19 февруари - 10 март)

Вероятно прекарвате половината си ден, с цел да изгоните Овен, защото по някаква причина този знак в действителност и същински обича Рибите. Нещо във вас е магнетично за този знак и в случай че има Овен, който се откроява над другите Овни, тогава инвестирайте малко време в тази връзка. Опознайте ги, защото най-голямото им предпочитание е да ви създадат щастливи. Всичко е добре с Овен и Риби.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР