Зодиите разкриват голяма част от това какви сме, как се

...
Зодиите разкриват голяма част от това какви сме, как се
Коментари Харесай

Какви любовници сте според зодията

Зодиите разкриват огромна част от това какви сме, по какъв начин се оправяме в дадени обстановки и какви сме в разнообразни области от живота. Жените от време на време са като ЗАТВОРЕНИ книги и мъчно можеш да разгадаеш какво се крие зад богатствата им усмивка и свенливия манталитет. Мъжете от своя страна сякаш си споделят всичко и най-после отново оставаме сюрпризирани.
Ето какви са другите зодии в леглото:
Овен
Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате - тази жена е буйна като тигрица и обича да господства над мъжа. Бързо сменява мъжете
Мъжът Овен е доста придирчив в леглото и не робува на консерватизма в фамилното ложе. Може да бъде влюбчив и доста находчив. Той е същински " мачо " и не търпи да го сервират.
Знаете ли, че: Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от наслаждение.
4-те зодии мъже, които са правилни до живот
Телец
Жената Телец са подвластни на планетата Венера и обичат доста да флиртуват с представителите на мощния пол. Ако се намира в компания с няколко мъже, тя не би пропуснала да изпрати сигнали на всеки един от тях. Загрява постепенно, само че е упорита и настойчива. Знае какво желае. Жените от тази зодия имат нежна кожа и обичат допира на коприна.
Мъжът Телец е напорист ухажор, само че може да бъде безпределно толерантен и грижлив. Много представители на тази зодия стартират овреме половия си живот и по тази причина имат богат опит. Често обаче са лимитирани и тесногръди.
Знаете ли, че: Целувки по шията и даже леко захапване ще накарат краката на Телеца да омекнат от благополучие.
Близнаци
Жената Близнаци е като харем - тя има половата сила на 10 дами. Ала имайте поради, че рядко се посвещава единствено на един мъж. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна брачна половинка. Обича неизчерпаемо въображение и непрекъснато изпробване.
Мъжът Близнак е най-големият джентълмен измежду себеподобните си от всички зодии и може да уговори съвсем всяка жена единствено и единствено да бъде с нея.
Има репутацията на безвъзвратен сваляч, тъй като обича тръпката от покоряването на недостижими дами. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, тъй като Близнакът е лишен от задоволително неизменност и изчерпателност. Рядко може да остане правилен на една жена за дълго време. Възможно е даже да ви изневерява с вашата другарка.
Знаете ли, че: Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям резултат го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че по този начин ще подлудите всекиго от тази зодия.
ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР