Зодиите казват повече за нас, отколкото понякога и най-близките ни

...
Зодиите казват повече за нас, отколкото понякога и най-близките ни
Коментари Харесай

Какъв секс обича всяка от зодиите?

Зодиите споделят повече за нас, в сравнение с от време на време и най-близките ни хора. Какво обаче значи това, когато приказваме за секс и коя зодия е вашият съвършен сътрудник?

Овен

Родените под знака на Овен се отличават с изключителна издръжливост и необуздана пристрастеност . Те вършат секс на всевъзможни места, те са импулсивни.

Най-добра партия за секс: Везни и Стрелец

Телец

Той е толерантен и гальовен. Но не бързайте със заключенията: телецът въпреки всичко е твърдоглав и целенасочен. Той усеща света с всичките си сетива и желае същото и в секса. Обича целувките, докосванията и бавния секс.

Най-добра партия за секс: Рак и Козирог

Близнаци

Те са любопитни в леглото и за това е отговорен Меркурий. Близнаците обичат дългите и смислени диалози, както и нескончаем флирт с мръснишки език.

Най-добра партия за секс: Овен и Водолей
 секс ThinkStock/Getty Images-->
Рак

Те постоянно крият страстите си, имат потребност от сигурна връзка, в която да не се постанова да се крие в черупката си. Затова сексът с тях е сетивен, само че когато бъде реализиран, те са подготвени да се отдадат изцяло на колегата си, каквото и да значи това.

Най-добра партия за секс: Риби и Телец

Лъв

Ентусиасти с огромна пристрастеност, това са Лъвовете. Имат забележителна харизма и необикновено наличие. Лъвът обаче не желае нищо повече от това да бъде обичан и да му се възхищават.

Най-добра партия за секс: Скорпион и Овен
 о ThinkStock/Getty Images
Дева

Тук всичко е точно и деликатно изчислено. Не си падат по ексцентричните неща в леглото. Затова и избират леглото, само че с чисти чаршафи.

Най-добра партия за секс: Козирог и Скорпион 

Везни

Те са благословени с дара на съблазняването. Те са майстори в това и по тази причина ще би трябвало да сте изключително изобретателни. Ако се задачите в мъж от зодията, оставете го той да води. Сексът не е от първостепенна значимост.

Най-добра партия за секс: Овен и Телец
 секс ThinkStock/Getty Images
Скорпион

За тях няма тематики табу в леглото, стига да стигнете до него. При тях ситуацията е всичко или нищо и това важи и за секса.

Най-добра партия за секс: Лъв и Дева

Стрелец

Оптимисти, запалянковци, родени за нови завършения и преживявания. Да свалите Стрелец, не е мъчно. Когато са влюбени, са открити. Харесват импровизиран секс, разнообразни пози и мечти.

Най-добра партия за секс: Близнаци и Овен
 секс ThinkStock/Getty Images
Козирог

Мъдри и целеустремени, сексът с тях е... забавен. Преди да си легнете с тях, би трябвало да се сближите. Трябва да сте прецизирали каква връзка желаете да имате.

Най-добра партия за секс: Скорпион и Дева

Водолей  

Това към този момент е мъчно. Водолеите са гениите измежду зодиите. Често можете да ги разберете неправилно. Трябва им много интелектуална стимулация, с цел да си легнете с тях. Ценят свободата. В секса харесват дивите и ексцентрични неща.

Най-добра партия за секс: Скорпион и Близнаци
 секс ThinkStock/Getty Images
Риби

Мистериозни и с уклон към духовното, те са сантиментални и замечтани. Трябва да сте тяхна духовна половинка, с цел да си легнете с тях.

Най-добра партия за секс: Рак и Скорпион
 секс ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР