Зодиакалните знаци, които лесно се променят, са тези, които лесно

...
Зодиакалните знаци, които лесно се променят, са тези, които лесно
Коментари Харесай

Колко лесно всяка зодия може да бъде манипулирана

Зодиакалните знаци, които елементарно се трансформират, са тези, които елементарно могат да бъдат манипулирани. Четирите най-променливи зодии са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Знаците, които имат мощна вътрешна сила се манипулират по-трудно. Това са Телец, Скорпион, Лъв и Водолей – те знаят кои са и няма елементарно да разрешат на някой да се възползва от тях.

Ето по какъв начин да манипулирате другите зодии:

Овен



Овенът по принцип е нападателна персона, която не се хваща елементарно на операции. Те са прекомерно заети със личните си стремежи, потребности и фантазии, само че все пак не могат елементарно да бъдат уловени от манипулативен сътрудник. Те знаят какво желаят и нищо не би могло да ги спре да го получат.

Телец



Телците са упорити, само че не това ги пази от операции. Те са постоянни и мъчно могат да бъдат променяни. Винаги са бързи и тяхната увереност може да доближи до краен лимит.

Близнаци



Близнаците се подават на операции, само че не тъй като са слаби, а тъй като им харесва от време на време да бъдат манипулирани. Зодиакалният знак може да бъде манипулиран, тъй като изпитва неспокойствие от това, че осъзнава, че е манипулиран.

Рак



Дали Ракът може да бъде манипулиран зависи от самия него и настроението му, а не от сътрудниците му. Често те са тези, които манипулират близките. Това може да е рисково за тях, възприятията им могат да се провалят и тъкмо тогава се дава опция да бъдат манипулирани.

Лъв



Лъвовете са наясно с това, което ги заобикаля. Те са деликатни, четат признаци и сили доста елементарно. Трудно ще бъдат манипулирани, в случай че сами не го пожелаят.

Дева



За разлика от Близнаците, които се техен знак близнак, Девите осъзнават какво се случва към тях. Ти доста добре схващат ролята, в която са влезнали и ще бъдат манипулирани единствено, в случай че го пожелаят.

Везни



Везните са най-хубави в балансирането. Те биват манипулирани, тъй като Вселената го желае. Зодията е отворена за операции. Подвластните на този зодиакален знак са доста нерешителни и по тази причина са уязвими за операции.

Скорпион



Скорпионите мъчно се повлияват прочувствено. Те съвсем в никакъв случай не разрешават на някой да постави ръка на сърцето им, построяват стени към себе си, с цел да избегнат прочувствени бедствия.

Стрелец



Стрелците не желаят хората да знаят, че се манипулират елементарно, те не желаят да оставят света да мисли, че са излъгани от страсти. Те са подготвени да убедят всички към себе си, че са сложни за схващане, само че зад всичко това седи любовта, която може да разреши да бъдат манипулирани с цялостен капацитет.

Козирог



Козирозите обичат да построяват граници, с цел да предотвратят отрицателните сили към себе си. Манипулацията на този знак е чиста загуба на време. Козирозите няма да разрешат на нищо да засегне живота им.

Водолей



Водолеят може да прогони от живото си всичко, което не се вписва в него. Сигурни в това, което вършат, операциите не са част от техния проект.

Риби



Рибите са открити и елементарно могат да бъдат манипулирани, тъй като не могат да признаят личните си недостатъци. Манипулацията е просто още една стъпка в процеса на промяна за тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР