Знойната плеймейтка Анита е новата изгора на Димитър Рачков, научи

...
Знойната плеймейтка Анита е новата изгора на Димитър Рачков, научи
Коментари Харесай

Рачков и Мария се събраха на купон с новите си гаджета

Знойната плеймейтка Анита е новата възлюбена на Димитър Рачков, научи HotArena.

В това към този момент няма никакво подозрение, откакто артистът се появи публичнос с хубавицата на рождения ден на брачната половинка на Маги Халваджиян - Кремена. Комикът  дойде на разположение с моделката, като по този метод удостовери слуховете за връзките сред двамата. За връзката им се шушука от дълго време, само че нито Рачков, нито русокоската желаеха да разясняват клюките.

На празненството на Халваджиян се удостовери още един твърдоглав слух, а точно, че новата половинка на Мария Игнатова, която беше дълги години с Рачков е философът и анализатор Ивайло Нойзи Цветков. Мария също се появи на купона с новото си гадже. Рачков и Мария дружно с новите им тръпки бяха настанени на прилежащи маси и цяла нощ срещаха смутените си погледи.

Анита Димитрова е участничка в състезанието Мис Плеймейт 2017, тя е от Хасково и работи като модел. С Рачков са дружно от към половин година, а през февруари заживяват под един покрив. Моделката се надява скоро да получи пръстен от възлюбления си написа „ България Днес “.  Подобно на някогашния си обичан Мария Игнатова към този момент не крие връзките си Цветков. Двамата са дружно от началото на годината, само че се познават от дълго време.

Снимки от рождения ден на Халваджиян демонстрират, че някогашните любовници са в рискова непосредственост.  Димитър и Мария се гледат неудобно. Докато купонът е в разгара си усещане прави, че новите им половинки също настойчиво заобикалят близки срещи. Анита се е „ избавила “ от Мария, заставайки сред Рачков и Стефан, мъжът на Гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР