Знойна туркиня е в основата на раздялата между щерката на

...
Знойна туркиня е в основата на раздялата между щерката на
Коментари Харесай

Изневяра! Знойна туркиня развела щерката на Стоичков, Мика прибира 15 000 долара месечна издръжка

Знойна туркиня е в основата на раздялата сред щерката на Христо Стоичков – Мика и годеника й Айкут. От няколко месеца двамата са разграничени и дори населяват разнообразни домове в Маями. За да удостовери вестта, че е самотна майка на 2-годишната си щерка Миа, щерката на Стоичков изтри всички общи фотоси с досегашния си любим в обществените мрежи. 

Запознати с разлъката сред 33-годишния Айкут Рамадан и Мика разкриват, че причина за раздялата им е нова интимна тръпка на младия предприемач. Айкут се залюбил още предходната есен с тъмнокоса хубавица от турски генезис, чието семейство от години развива строителен бизнес във Флорида. Името на дамата, изтръгнала Айкут от Мика, е Сейда, а съгласно информатори на " Уикенд “ годеникът на дъщерята на Христо Стоичков към този момент живее под един покрив със заможната мюсюлманка. 

Според мълвата, която се носи измежду българската емигрантска общественост в Маями, Айкут Рамадан въртял обич със Сейда от близо година, като двамата се срещнали в помпозния бар на доскорошия избраник на Мика Стоичкова на известния плаж Маями бийч. Семейството на Айкут стопанисва два нощни клуба в щата Флорида и развива сполучлив бизнес с отдаване на лимузини и джипове чартърен. 

В продължение на няколко месеца първородната щерка на Христо Стоичков се правила, че не вижда забежките на възлюбения си. Накрая обаче Айкут почнал да се появява с новата си възлюбена Сейда на обществени места и Мика се видяла принудена да прекрати взаимния си живот с него. В последните дни на 2018 година Айкут се изнесъл от фамилния дом и от този момент се вижда от дъжд на вятър с към този момент някогашната си избраница, а и със личната си щерка. 

Малка разтуха в любовната драма на Мика е солидната прехрана, която Айкут ще заплаща за невръстната си щерка. Всеки месец младия предприемач превежда по 15 000 $ за детето си. Отделно от това Айкут заплаща и част от наема на къщата във Флорида, в която се е устроила досегашната му избраница и детето им. 

Айкут Рамадан и Мика Стоичкова се залюбиха по волята на Христо Стоичков напролет на 2016 година Именно Камата срещна първородната си дъщеря с младия баровец, чието семейство е родом от Шумен, само че от 30 години живее във Флорида. В края на 2016-а Мика роди своята щерка Миа, която автоматизирано получи американски паспорт, само че по този начин и не подписа брак с Айкут. Двамата въпреки всичко се сгодиха, а щерката на Стоичков получи елегантен годежен пръстен, отрупан обилно с диаманти. 

Заради раздялата сред Айкут и Мика Христо Стоичков е прекратил другарските си връзки със фамилията на някогашния си кандидат-зет. Казват, че това се случило след величествен скандал, защото родителите на Айкут обвинили Ицо че употребил непозволено повече от година и половина тузарски джип " Линкълн Навигатор “, който взел от компанията им за отдаване на коли чартърен. Вбесен, Стоичков върнал возилото посредством трети човек.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР