зненадите за зрителите на „Маскираният певец“ не спират и тази

...
зненадите за зрителите на „Маскираният певец“ не спират и тази
Коментари Харесай

Двама гост-детективи и две гост-маски тази събота в „Маскираният певец“

зненадите за феновете на „ Маскираният артист “ не стопират и тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Феновете ще имат опцията да видят не един, а двама гост-детективи и две обичани маски от предходния сезон. Обичаните артисти Юлиан Вергов и Стефания Колева ще оказват помощ на звездното разследване и ще опитат да отгатнат всички улики, с цел да схванат кой се крие под тайнствените маски. Юлиан сяда наново на детективското място, а Стефания се впуска в предизвикването за първи път. Какво ще долови нейното око и ще успее ли да разпознае по гласа някой от облиците?

Тази събота гост-маските Шапката и Принцесата ще се качат още веднъж на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Миналата есен Къци Вапцаров изненада всички в „ Маскирания артист “, когато смъкна маската на Шапката, а под красивия костюм на Прицесата се криеше певицата Алисия. Любимите облици ще бъдат показани от две други звезди, а феновете и панела ще имат едно осъществяване време, с цел да познаят кой стои зад тях.

В две епични борби, петте маски от втората група ще се борят, с цел да продължат в конкуренцията.

В двубой за любовта на феновете един против различен се изправят Макаронът и Хищницата, а в огромната тройна борба влизат Мозъкът, Бебето и Палячи. Кои са песните, които са избрали скритите участници? Какви предметни улики ще носят със себе си? Кой ще завоюва вниманието на почитателите и ще продължи сигурно напред в шоуто? Коя маска ще падне? Всички отговори ще станат ясни в „ Маскираният артист “ в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР