Знаци, които сочат, че детето има стара душа … Дете

...
Знаци, които сочат, че детето има стара душа … Дете
Коментари Харесай

Знаци, които сочат, че детето има стара душа

Знаци, които сочат, че детето има остаряла душа … Дете с душа, която е имала доста прераждания, в огромна степен ще се разграничава от другите деца от напълно ранна възраст. Тези деца са по-разумни, по-зрели, по-сериозни, може да имат вродени гении и умения. В западната езотерика, терминът „ остаряла душа “ значи, че душата на човек е живяла доста предходни животи, преди да се окаже в ново тяло. Смята се, че човек може елементарно да разграничи човек с такава душа, даже още от дете. По-долу Ви представяме признаци, които сочат, че детето има „ остаряла душа “. Детето задава доста задълбочени въпроси Обикновено, децата са любопитни и задават доста въпроси, като „ Откъде идва дъждът? “, „ Защо слънцето е жълто? “, „ Откъде идват децата? “ и по този начин нататък. Но, „ възрастните “ деца задават доста по-задълбочени въпроси.



Например, „ Откъде идват мислите? “, „ Къде отиват хората, когато умрат? “, „ Къде отивам, когато сънувам? “ и по този начин нататък. Някои от въпросите, които такова дете задава, са толкоз комплицирани, че даже доста интелигентен възрастен човек няма да откри незабавно какво да отговори. Също по този начин, тези деца могат да бъдат доста живо заинтригувани от проблемите на смисъла на живота и структурата на Вселената. Дори в доста млада възраст. Детето работи „ като възрастен “ Такива деца от ранно детство наподобява, че към този момент схващат главните правила на живота, и че всичко в него може да се окаже не както го желаят и не както го възнамеряват. Те не се суетят, когато не получават това, което желаят. Не изпадат в нервен рев и търкаляне по пода, когато не получат мечтаното. Например, в ЮТуб (YouTube) има видеоклип, в който родителите споделят на смешка на децата си, че са изяли всичките бонбони за Хелоуин. На фона на елементарните деца, които стартират да се разстройват или даже плачат, има няколко деца, които реагират по изцяло друг метод. Приемат новината рационално и просто споделят: „ Е, добре, идващия път ще събера повече сладкиши. “. И това е всичко. Смята се също, че децата със „ остаряла душа “ са доста търпеливи, съпричастни и елементарно простят на другите хора. Детето е надарено Детето може да има разнообразни обществени, интелектуални, музикални и други качества, които надалеч надвишават това, което бихме очаквали от дете на тази възраст. Четете още: Легендата за дяволското дете, родено при започване на ХХ век Смята се, че „ старите души “ са изпълнени със мемоари и умения от минали животи, и тези мемоари са към момента някъде в душата, когато тя минава в ново тяло. Ето за какво, държанието на някои даровити деца не може да бъде обяснено, в случай че се вземат поради единствено уменията, които са придобили в този живот.



Добър образец за това е самоуко дете, което независимо, без образование, стартира добре да свири на пиано, да рисува или да моделира. Обикновените деца се нуждаят от упорита работа и години на образование, с цел да придобият несъмнено умеене. А наподобява, че децата със „ остарели души “ са получили този гений незабавно, без никакви усложнения. Детето си спомня минали животи Това е може би е най-сигурният знак за остаряла душа. Някои деца, едвам почнали да приказват, описват, че „ преди “ са живели в друго семейство, в различен град, страна, просвета или друго време. Например, това са историите: “Когато синът ми беше на 3 години, той ми сподели, че в действителност харесва новия си татко, и че е доста хубав. Съпругът ми го попита какво има поради, в края на краищата той е единственият му татко. А детето отговори, че остарелият му татко е неприятен, и че го е наръгал с нож в гърба и той е починал. И тогава сподели, че новият баща е доста добър, тъй като в никакъв случай не е правил по този начин. ” “Една вечер, 3-годишната ми щерка обезверено не искаше да се къпе в банята. Със брачната половинка ми започнахме да й споделяме, че е добре да се мие, тъй като би трябвало да е чиста. Но, тя внезапно отговори: “Никой няма да ме избави там. Те пристигнаха тук през нощта, събориха вратата, аз се пробвах да избягам от там, само че умрях и в този момент съм тук. ” Тя описа това пътем, като че ли това не беше нищо извънредно. ” В допълнение, децата със „ остаряла душа “ могат да имат проблеми с детското общество, неловко им е на детската площадка с елементарните деца. Те не обичат изключително да гледат телевизия, избират вместо това да се разхождат в парка. Те имат доста малко другари, само че не се тормозят от това. Но, без значение какъв брой остаряла е душата, всяко дете би трябвало да разкрие своята персона и гении, да се гордее с обстоятелството, че е неповторимо. Тогава то ще израсне благополучен и самостоятелен човек.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР