Знаменитостите от шоубизнеса имат милиони долари и могат да си

...
Знаменитостите от шоубизнеса имат милиони долари и могат да си
Коментари Харесай

6 звезди, които притежават изключително странни неща

Знаменитостите от шоубизнеса имат милиони долари и могат да си разрешат да са екстравагантни. Затова и много от тях не се лимитират единствено до нормалните имения, лимузини и частни самолети, а се насочват и към по-нетрадиционни придобивки. От уеб страницата The Richest описват за някои от странните неща, купени от звезди.

Певицата Лейди Гага (на водещата снимка) да вземем за пример е споделяла, че има вяра в паранормалното и се опасява от духове. Поради това си купила специфична електромагнитна машина, за която твърди, че ги отблъсквала. Това ѝ коствало 50 000 $.

Актьорът Никълъс Кейдж пък много си пада по призраците и даже си купил имение в Ню Орлийнс, което било населявано от такива (според локалните легенди). Кейдж има и други странни покупки, като да вземем за пример двойка кобри албиноси, октопод и череп на динозавър за над 200 000 $.

Богатата наследница Парис Хилтън обича да глези домашните си любимци. Преди няколко години тя подари на кучетата си специфична кучешка къща за 325 000 $. Тя е точна имитация на нейния личен дом и е на два етажа.



Красавицата от близкото минало Ким Бейсинджър е притежател на... цялостен град. През 1989 година тя купила малко градче в щата Джорджия за 20 млн. $ за да го трансформира в туристическа атракция. Планът ѝ обаче не проработил и се наложило през 2013 година да продаде обитаемото място за единствено 1 млн. $.

Легендата Майк Тайсън също си пада по лукса и е притежател на вана, направена от чисто злато. Придобивката му коствала 2 млн. $.

Бионсе пък обожава да харчи пари за играчки на децата си. Когато дъщеричката ѝ Блу Айви била на годинка, известната мама ѝ купила кукла Барби с рокля от 160 диаманта за 85 000 $.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР