Знаменитостите, като всички нас, имат своите малки несъвършенства. Въпреки това,

...
Знаменитостите, като всички нас, имат своите малки несъвършенства. Въпреки това,
Коментари Харесай

10+ трика за облекло, които помагат на знаменитостите да оформят фигурите си

Знаменитостите, като всички нас, имат своите дребни недостатъци. Въпреки това, вместо да се срамят от тях, доста звезди се научиха ловко да прикриват минусите на фигурата благодарение на добре подбрани тоалети.

Вече приехме някои ефикасни препоръки и ви предлагаме да употребявате образеца на известни дами, с цел да помислите по какъв начин можете да скриете минусите благодарение на облеклата и да наблегнете достолепието на фигурата.

Кийра Найтли – обилна драперия

За да усили образно гърдите, естествено нежната Кийра Найтли постоянно избира рокли със комплицирана драперия за обществени излети. Рокли с обилие от кормила, кормила и гънки придават размер и са чудесно решение за притежателите на непретенциозен бюст.

Кейт Мидълтън – пеплум и v-образно деколте

Широки плещи, тесни бедра и стесняваща се талия – Кейт Мидълтън има всички присъщи черти на фигура с извърнат триъгълник. За балансиране на пропорциите на херцогинята на Кеймбридж оказват помощ облекла с пеплум и V-образно деколте. Баските придават на бедрата нужния размер.

V-образното деколте образно удължава врата, което прави раменете по-изящни.

Алисия Викандер с висока талия

Алисия Викандер, която по природа има дълъг торс, от дълго време се е научила да поправя характерностите на тялото си благодарение на вярно подбрани облекла. Рокля с висока талия (вдясно) образно удължава краката и балансира пропорциите на тялото.

Блейк Лайвли- корсетна кройка и спомагателна пола

Блейк Лайвли има страхотни крайници, само че актрисата не може да се похвали с талия на оси. И в случай че при започване на кариерата си брачната половинка на Райън Рейнолдс, заради неумелост, избра рокли със свободна права кройка, наблягайки дребната й линия, то с течение на времето тя стартира да избира компактно прилепнали рокли с корсетна кройка и спомагателна пола.

Такива модели рокли имитират фигурата на песъчлив часовник, удобно акцентират талията и придават на бедрата стремежи размер с помощта на способената драперия.

Кейти Холмс – акцент върху талията и мрачен чорапогащник

Кейти Холмс е една от най-стилните холивудски звезди. И даже несъвършените крайници не пречат на актрисата да показа добре фигурата си. Както виждаме, единствено акцентът върху талията и черният чорапогащник могат да създадат чудеса.

Емилия Кларк – добре подбрана дължина на корсажа и физически цвят

С височина 157,5 см, Емилия Кларк съумява да наподобява по-висока с подобаващите облекла. Рокля с ниска талия (вляво) изигра номер на актрисата, открадвайки няколко сантиметра от растежа й. Но тоалетната на фотографията вдясно, в противен случай, удължи силуета заради вярната височина на корсажа и телесния цвят.

Анджелина Джоли – пеплум и драперия на бедрата

За да балансира образно размера на необятните плещи и нежните бедра, Анджелина Джоли се подкрепя от тоалети с подчертана талия и драперия в бедрата – това може да бъде гръмък пеплум или елементарен комплект.

Ирина Шейк – стегнат контур

Ирина Шейк не може да се похвали със заоблени форми, само че съвсем в никакъв случай не виждаме това с помощта на способния асортимент на облекла. Вертикалната извита линия на роклята вдясно, съчетана с надълбоко деколте, удобно наблягаше извивките на тялото на модела.

Рийз Уидърспун – колани

Типът фигура на Рийз Уидърспун е “ябълка ”, тъй че изображенията на актрисата постоянно съдържат колани. Акцентът върху талията отклонява вниманието от проблематичния стомах и оказва помощ да се сътвори илюзията за фигура на песъчлив часовник.

Шарлен Уитсон- обемна пола и яка

В предишното професионален плувец, а в този момент принцесата на Монако Шарлийн е притежател на мускулести плещи и тесни бедра. Изгодно е да визиите фигурата си на брачната половинка на принца на Монако, като употребявате облекла с подобаващи стилове, като издути поли и яка с халтер.

Хлоя Греис Морец – V-образно деколте и прави панталони

Хлоя Греис Морец има тесни бедра, необятни плещи и не доста дълга шия. Но тези характерности не пречат на актрисата да наподобява стилно на аления килим. В този случай V-образното деколте оказа помощ да се подчертае шията, а удълженото разширено яке и необятните панталони балансираха размера на раменете и бедрата.

Какъв е вашият вид тяло? Вземате ли поради сходни рекомендации при избора на облекла?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР