Знаменитостите често се срещат с членове на британското кралско семейство,

...
Знаменитостите често се срещат с членове на британското кралско семейство,
Коментари Харесай

Звездите, които са приятели с британското кралско семейство

Знаменитостите постоянно се срещат с членове на английското кралско семейство , тъй като в доста случаи поддържат едни и същи благотворителни дела. Имало е и обстановки, в които известни персони са ставали другари с хора, които по-късно стават част от кралското семейство, като актрисата Меган Маркъл.

Британското кралско семейство има някои доста близки другарски връзки със звезди от Холивуд, само че също по този начин измежду приятелите им има известни спортисти и хора от шоубизнеса. Каналът във vbox7 демонстрира някои от най-популярните персони, които са в положителни другарски връзки с принцовете Чарлз, Уилям, Хари и други членове на кралското семейство:

Роджър Федерер

Швейцарската тенис звезда Роджър Федерер е добър другар със сестрите Мидълтън и участва на сватбата на Пипа през 2017 година Той също е видян да се среща с Кейт, която е патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club. Федерер и брачната половинка му Мирка са гостували в двореца Кенсингтън, с цел да прекарат време с херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Абигейл Спенсър

Абигейл Спенсър и Меган Маркъл са били приятелки в продължение на години. Американската кино и телевизионна актриса Абигейл Спенсър си партнира с Меган Маркъл в сериала „ Костюмари “ , само че двете са приятелки доста преди този момент.

Абигейл участва както на кралската женитба, по този начин и на бебешкото празненство на Меган в Ню Йорк. По време на това пътешестване Меган и Абигейл също бяха видяни да обядват дружно.-->
 

— ⍟ Leïla ⧗
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР