Знаменитости се събраха в Лондон за световната премиера на продължението

...
Знаменитости се събраха в Лондон за световната премиера на продължението
Коментари Харесай

Кинолегенди рамо до рамо в Мамма миа - отново заедно

Знаменитости се събраха в Лондон за международната премиера на продължението на комедийния мюзикъл " Мамма миа " - " Мамма миа - още веднъж дружно ". Сред звездните посетители се открояваха актьорите в основните функции, измежду които носителката на " Оскар " Мерил Стрийп, Пиърс Броснън и Колин Фърт. Действието във кино лентата следва сюжетната линия на първия филм отпреди 10 години. 

Българският публицист и продуцент Георги Тошев участва на премиерата. " Филмът е още по-вълнуващ, доста по-различен ", показа той в предаването " 12+3 ". 
От този петък - 20 юли, България се включва в листата на страните, в които лентата потегля премиерно по екраните. Старите типичен шлагери на АВВА звучат някои познато, други преаранжирани в актуален тон, описа Тошев:
" Така че съм сигурен, че разнообразни поколения от фенове и даже деца, родени доста след разпадането на " АББА " преди 36 години, ще могат да открият за себе си обичаната ария и в действителност да се забавляват с този звезден актьорски състав. Лично аз от дълго време не съм гледал филм с толкоз доста звезди на едно място. "
Като търсена сензация Георги Тошев дефинира завръщането на Шер в киното с една от функциите в  " Мамма миа - още веднъж дружно ". Известно е, че актрисата е търсила присъединяване още в първия филм, само че не е била открита подобаваща роля:
" Сега и продуценти, и сценаристи, са намерили ролята на бабата. Тази популярна баба, за която единствено ставаше въпрос в първия филм, най-сетне се появява и то по какъв начин се появява! Представете си: тананикайки " Фернандо " - един от огромните шлагери на " АББА ", танцувайки с Анди Гарсия. Анди Гарсия е неразпознаваем в тази нова роля, тъй като сме го гледали в доста съществени психически трилъри, в екшъни, в психически драми. Днес Анди Гарсия се показва в една безусловно непозната светлина, такава в каквато гледахме Пиърс Броснан да вземем за пример, или Колин Фърт. "
Цялото изявление е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР