Знаменитости работят отговорно за естествения прираст на населението и битката

...
Знаменитости работят отговорно за естествения прираст на населението и битката
Коментари Харесай

Бейбибум в родния ВИП СНИМКИ

Знаменитости работят отговорно за естествения приръст на популацията и борбата с демографската рецесия, като все по-често избират Пловдив за месторождение на своите съкровища. В клиника под тепетата ще проплаче първата рожба на рапъра Криско и танцьорката Цвети. Двамата се срещнаха по време на фотосите за негов клип и от този момент са неразделни.

Съвсем скоро в тима на майките ще премине и Златка Райкова. Пазарджишката плеймейтка чака дете от футболиста Благой Георгиев. Мачото с татуировките е виновен към бъдещето на нацията, тъй като към този момент има 3 отрочета - две от гимнастичката Христина Витанова и наследник от съветската танцьорка Есмер Омерова.

Пловдивската ВИП звезда Николета Лозанова не остава настрани от процеса и разкри, че с национала Ники Михайлов работят за бебе.

Някои от обичаните звезди от дребния екран също ще се радват на наследници до края на годината. Репортерката на Гала - Деси Цонева, е в напреднала бременност. Дъщерята на починалия публицист Димитър Цонев неотдавна подписа брак с таткото на бебето си - издателя Явор Стефанов.

Бившата възлюбена на Слави Трифонов -певицата Алекс Раева, се похвали в обществените мрежи, че чака момиченце.

Актьорът Наум Шопов също скоро ще сменя пелени. Годеницата на лекар Тасев от " Откраднат живот " е в петия месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР