Знаменитости, колеги, приятели и баскетболни фенове продължават да почитат паметта

...
Знаменитости, колеги, приятели и баскетболни фенове продължават да почитат паметта
Коментари Харесай

Коби Брайънт, Паулу Коелю, поредица детски книжки и последният проект на покойния баскетболист

Знаменитости, сътрудници, другари и баскетболни почитатели не престават да почитат паметта на починалия ненадейно Коби Брайънт. Баскетболната легенда беше спрял професионалната си кариера, само че всички знаеха, че се е захванал с редица други неща. Едно от тях стана ясно ден след гибелта му.

Авторът на бестселърите " Алхимикът " и " Петата планина " Паулу Коелю разкри в профила си в Twitter, че с 41-годишният Брайънт са работели по поредност от седем книжки за деца. Те обаче няма да бъдат оповестени.

" Изтрих черновите (след новината за гибелта на баскетболиста - б.а.), тъй като е безсмислено да бъдат оповестени без него. Няма да е подходящо по отношение на него или фамилията му, " сподели бразилският публицист в изявление за The Brunswick News. Коелю обаче сподели, че някой ден може да написа за нещата, които е научил от Брайънт.

Коби Брайънт е създател на три издадени книги - Training Cam в съавторство с Уесли Кинг, Legacy and the Queen с Ани Матю и автобиографията му The Mamba Mentality: How I Play. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР