Знаменитости и ценители на здравословния живот се събраха в х-л

...
Знаменитости и ценители на здравословния живот се събраха в х-л
Коментари Харесай

Есил Дюран пя за водата на бъдещето - slava.bg

Знаменитости и ценители на здравословния живот се събраха в хотел Балкан на представянето на революционната технология Hydron. Проектираната в Япония машина, която обогатява водата с водород се оказва панацея против редица заболявания и наднормено тегло.

Тя ни оказва помощ да запазим дълго време здравето, младостта и хубостта си. Сред домакините на събитието бе певицата Есил Дюран, която от дълго време се е убедила в успеваемостта и силата на водородната вода. При представянето на качествата на водородната вода Есил Дюран, прикани „ Бъдете егоисти и се грижете повече за себе си! “ и извърши прелестни джаз части.

Тя впечатли освен с глас, само че и с физика и жанр.

Зоя Велкова от Водородна вода, пое щафетата по най-ведрия метод – с смешка: „ Всички се опитваме да се храним здравословно, само че никой не мисли за здравословното пиянство. А една чаша алкохол може да бъде отлично обезвредена с един литър атомна вода “. Тя изясни, че водородът е най-лекият, най-малкият и най-често срещаният детайл в природата. Преминава през кръвно – мозъчната преграда, навлиза в кръвоносните съдове и клетъчната мембрана. Той е мощен антиоксидант, който оказва помощ да се отстранен свободните радикали и да се понижи оксидативния стрес. А и най-хубавият и прелестен метод да си го набавим е да го пием разперен във вода! -

Преминала през апарата Hydron, водата обогатена с водород не може да бъде съхранена в пластмасова бутилка.

Единственият метод човек да поддържа здравето си с чудодейната напитка е личен апарат вкъщи. Впрочем, в Япония те се субсидират от страната и след година-две всяко семейство ще пие единствено атомна вода. Апаратът, който може да се инсталира и на чешма, има два електрода – от платина и от медицински исполин, през мембраната му минава единствено водорода, кислорода се разпада и се трансформира в озон. Обогатената с водород вода прониква в клетката и унищожава свободните радикали, има антиоксидантно и антиокислително деяние. Свободните радикали са на всички места към нас и предизвикват увреждания на ДНК и имунната система. Причиняват възпалителни положения, разнообразни заболявания и преждевремменно стареене. Универсалните антиоксиданти, с изключение на водородната вода са аленото вино в умерени количества, витамин С и коензимът Q10. Звучи сензационно, само че по антиоксидантни спсобности литър и половина атомна вода се равнява на 40 моркова, 500 ябълки или 700 банана. Чудодейният балсам няма странични резултати и противопоказания, само че пък оказва помощ за подобряването на доста болестни положения като, хипертония, колит, астма, алергии, Паркинсон, Алцхаймери други. Също по този начин контролира кръвната захар при диабет, без моменти на хипогликемия и намалява неприятния холестерол.

Интерес за дамите провокира информацията, че водородната вода спомага за понижаване на тежестта при минимална диета и предотвратява появяването на стрии и целулит. След няколко месеца приложимост бръчките понижават с 30 на 100. Милен Атанасов от Канал 1 добави информацията с забавни обстоятелства за водородните питейни заведения в Япония и извънредно икономичните водородни коли, които зареждат за броени минути.

Собственикът на барокамери Валери Петров описа за невероятния резултат върху здравето при дишането на водород. Диетологът Огнян Симеонов показа пред публиката, че с водородната вода се лекуват над 200 заболявания при близо 80% успеваемост, а всяка здравна институция в Япония има атомна маска за посетителите си. След като се убеди в качествата на водородната вода, пийвайки от апарата Hydron, Есил Дюран запя с подсилен възторг Fever. Нейните сътрудници Анн Джи и Калин Вельов с любознание разгледаха уреда, подложен върху светлинна стойка. Бившият началник на магистрална полиция полк. Красимир Занев ухажваше дамите редувайки чашите с атомна вода с шампанското със златни частици, създадено от Таня Китик в Сопот. На виното й и на водородната вода се наслаждения, и някогашният аграрни министър Нихат Кабил.

Хореографът Атанас Месечков и брачна половинка му Кремена бяха мощно заинтригувани от презентацията. Проф. Любомир Стойков я изгледа в компанията на английския модел Noell Hersi. Инфуленсърът със международна популярност Ивон пък бе довел болонката си Бианка, която концентрирано гледаше апарата Hydron от първия ред.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР