Знаменитият руски певец, политик и обществен деец Йосиф Кобзон почина

...
Знаменитият руски певец, политик и обществен деец Йосиф Кобзон почина
Коментари Харесай

Шок! Духът на Йосиф Кобзон бе заснет на заседание на Държавната дума

Знаменитият съветски артист, политик и публичен деятел Йосиф Кобзон умря на 30 август на 80-годишна възраст след продължителна битка с рака. Въпреки това, някои консуматори в мрежата са уверени, че духът на именития реализатор към момента се намира на нашия свят и даже посещава своята някогашна месторабота, като че ли е към момента жив и здрав.

Работата е там, че най-наблюдателните в мрежата изведнъж съзряха предполагаемия призрак на артиста на снимка, направена по време на скорошно заседание на Държавната дума на Русия. Наистина ли Йосиф Давидович, който бе депутат в руския парламент, е решил да се материализира точно там след смъртта си?


Полупрозрачен силует в костюм, присъщ на певеца, стои между редовете и гледа, съдейки по всичко, директно в обектива на камерата. Това се е случило по време на приемането на законопроекта, засягащ глобите за уволняване на руснаците в предпенсионна възраст. Вярващите в мистичното и задгробния живот предполагат, че призракът на Кобзон се е явил сред народните избраници с цел да ги предупреди за отговорността им във връзка с пенсионната реформа в страната.
Загадъчният кадър бе коментиран и от екстрасенси. Много от тях достигнаха до извода, че духът на артиста се е материализирал в света на живите, за да може благополучно да премине Божия съд. Народният артист на СССР е известен със своя патриотизъм, благотворителност и многото добри дела, затова не е трудно да си представим, че той всъщност се е отправил към едно много по-добро място, където на него, без съмнение, са му разрешили да посещава по желание и нашия свят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР