Знаменитият нападател на Реал Мадрид от близкото минало Предраг Миятович

...
Знаменитият нападател на Реал Мадрид от близкото минало Предраг Миятович
Коментари Харесай

Миятович: Роналдо не играе с еднаква мотивация в Ла Лига и ШЛ

Знаменитият нападател на Реал Мадрид от близкото минало Предраг Миятович счита, че огромната звезда на тима сега Кристиано Роналдо не подхожда по един и същи метод по отношение на мачовете в шампионата и тези от Шампионската лига.

Кои играчи изпреварват Роналдо по заплата?

32-годишният нападател несъмнено е доста надалеч от стандартите, които самичък зададе, откогато облече екипа на Реал Мадрид. През сегашния сезон петкратният притежател на „ Златната топка” има едвам 4 гола в шампионата на Испания, където „ лос бланкос” изостават на фрапиращите 19 точки от водача Барселона. Това прави контрастът по отношение на представянето му в ШЛ още по-ярък, тъй като в шампионата на огромните Кристиано има 9 гола в 6 мача и е водач при голмайсторите.

Пълен бракоразвод сред Флорентино и Кристиано Роналдо

„ Ситуацията към Кристиано Роналдо би трябвало да бъде оценена в края на сезона”, счита Миятович.

„ Трябва да се поговори за тези неща и в случай че Роналдо не е благополучен в Реал, то би трябвало да го съобщи. На мен той не ми се коства печален в Шампионската лига, само че пък виждам нещо сходно в Ла Лига.”

Зидан: Не си представям, че Роналдо ще играе другаде

„ Не считам, че протичащото се има нещо общо с неговата заплата. Може би той просто е по-мотивиран от Шампионската лига”, разяснява още Миятович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР