Знаменитият кралски биограф Андрю Мортън заяви, че царуването на Елизабет

...
Знаменитият кралски биограф Андрю Мортън заяви, че царуването на Елизабет
Коментари Харесай

К-19 нанесе тежък удар на Елизабет II

Знаменитият кралски биограф Андрю Мортън съобщи, че царуването на Елизабет II на процедура е прекъснато поради пандемията от Ковид-19. Журналистът твърди, че коронавирусът е предизвикал повече вреди на Англия, в сравнение с Оливър Кромуел. Той счита, че действително принц Чарлз е бил заставен да „ поеме “ трона.

Както стана ясно, Бъкингам остава затворен за лятото – за първи път от 27 години насам – и кралицата е разчистила графика си от публични срещи и задължения, които изискват наличието й. Очаква се тя и принц Филип да останат в изолираност в Уиндзор още няколко месеца, най-малко до есента.

„ Много е тъжно, само че не виждам по какъв начин кралицата ще може да възобнови работата си. Ковид-19 скоро няма да се махне и ще остане с нас още месеци наред, в случай че не и години. За нея би било прекомерно рисковано още веднъж да стартира да се среща с хора ежедневно. Тя обича да поддържа връзка лице в лице, само че би било рисково. Бруталната истина е, че на процедура коронавирусът сложи Чарлз на трона “, разяснява Мортън пред The Telegraph.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР