Знам, знам… колко абсурдно ли звучи един редактор в женски

...
Знам, знам… колко абсурдно ли звучи един редактор в женски
Коментари Харесай

Ах, как ги мразя тези женски сайтове…

Знам, знам… какъв брой неуместно ли звучи един редактор в женски уебсайт да написа, че ненавижда точно тях. Ами добре пристигнали в страната на парадоксите, дами и господа. Абсурдно, само че факт - по какъв начин ги ненавиждам тези женски уеб сайтове!  wink

Чудите се какво толкоз им ненавиждам? На бас, че не им одобрявам същите неща, които не понасяте и вие в тях. От няколко години съм в този митичен отрасъл и съм изчела солидно количество обидни мнения по адрес на публикациите ни, както и забележително количество рецензия, по кое време градивна, по кое време не.

Женските уеб сайтове са написани необразовано и без ентусиазъм, и не учат на нищо, и очевидно са доста смешни за мъжете, тъй като постоянно, когато кажа къде работя, следват мнения от рода на: “Хаха, и защо пишеш - за червила и полички”, “Хаха, значи знаеш всички злословия за звездите”, “Хаха, значи пишеш в уебсайт за маникюри.”.

Абе въобще пада огромна всеобща забава, когато се изпусна какво работя. Започват да валят едни въпроси, свързани с дамите и нашия женски свят, съпроводени с някаква снизходителна усмивка, с която като че ли ми споделят “горката глупавичка кифла, очевидно не става за нищо друго”.

Друг е въпросът, че всички тези мъже тайничко влизат в същите женски уеб сайтове, с цел да прочетат публикациите “Коя е обичаната ѝ поза”, “22 метода да я задоволим” и “Спокойно, размерът няма значение”.

Мразя женските уеб сайтове, тъй като непрекъснато ни оферират вкусно здравословни предписания с авокадо като тази:

5 леки домашни закуски, с които ще стопите мазнините по тялото си

Или пък няколко метода да стопим мазнините като тези:

Храните, които топят мазнини

А всичко, което желая, е да си хапна мазна баничка с боза и след това да ударя един шоколад. Но не - ще кликна на тези предписания и хитринки “защото съм съвременна жена и желая да наподобявам на Адриана Лима по бански”... тъй като пишем ѝ за нея и гледаме и завиждаме:
 жена Thinkstock
Ослепителни и секси: Ангелите на Виктория прелетяха над Шанхай

Мразя женските уеб сайтове, тъй като все се пробват да ми отворят очите за това и това. Толкова ли съм недосетлива и заспала?! Явно. Защото различен би трябвало да ми покаже няколко признака, че съм влюбена - като тук:

19 признака, че започваме да се влюбваме окончателно

Или да ми каже в прав текст, че съм патка като тук:

Аз не съм жена, аз съм патка

… и откачалка като тук за образец:

Всички дами са откачалки!
 жена Thinkstock
Ах, по какъв начин ненавиждам женските уеб сайтове, когато ми напишат, че най-модерният цвят за новата година ще е небесно кафяво и аз хвръквам по магазините, с цел да изкупя всички облекла, вази и первази в този колорит. Горе-долу като тук:

Кой ще е цветът на 2018-та година?

Мразя и когато стартираме да пишем за оргазми, тъй като всички доста добре знаем, че нещата са малко по-сложни от чифт секси долни дрехи, горещи погледи и "трябва да я докоснеш тъкмо там, с цел да те обича постоянно ":

18 трика за вълнуващ и разтърсващ оргазъм

Как ги ненавиждам тези женски уеб сайтове и какъв брой съм наясно, че без тях сме изгубени. Знаете ли за какво? Защото този уебсайт не е просто един розов облак от захарен памук и еднорози. Той е бягство.
 жена Thinkstock
Бягство от всичко сиво, едно избавително място, в което откриваме поддръжка, препоръки, развлечение, сродни души.

Тук можете да разберете по какъв начин да си извършите здравословна закуска с авокадо, само че и по какъв начин да си извършите пълнени чушки. Ще прочетете по какъв начин да го съблазните, само че и по какъв начин да му зашиете скъсаното копче на дънките.

Ще ви покажем най-новите грим трендове, само че и ще ви посъветваме, че сте най-красиви естествени.

Тук освен ще си прочетете хороскопа или съвета за деня, а ще останете и по-късно, тъй като ще ви разкажем истории за огромни любови, ще ви осведомим за значими събития, ще ви вдъхновим с красиви стихове и ще ви накараме да се усмихнете най-малко един път, а това не е по никакъв начин в малко в днешния навъсен свят.

Ах, по какъв начин ги ненавиждам тези женски уеб сайтове... и какъв брой ги обичам!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР