Знам какво правиш, правила съм го милион пъти. Не отнема

...
Знам какво правиш, правила съм го милион пъти. Не отнема
Коментари Харесай

Не се влюбвай в идеята за мен

Знам какво правиш, правила съм го милион пъти. Не лишава доста време един идеалист да разпознае различен. Казваш ми, че съм невероятна жена и го правя оценка, само че какво в действителност знаеш за мен? Не ме свързвай с фантазиите си. Аз не съм тя. В реалност, аз съм толкоз доста повече, в сравнение с тя би могла да бъде – само че съм разхвърляна, почтена и в действителност не се регистрирам в рамката, в която се опитваш да ме набуташ.

Не съм тук, с цел да бъда тази, която някой мисли, че желае. Тук съм, с цел да бъда ценена от индивида, който знае, че желае единствено и само мен.

Задаваш ми въпроси и знам, че отговорите ми не са това, което си очаквал. Виждам разочарованието в очите ти, макар усмивката на лицето ти. Затова знам, че в главата си имаш облик на човек, който не мога и няма да бъде. Можеш ли да останеш отворен за същинската жена, която съм аз, или си прекомерно превзет от този мираж в мозъка си?

Виждам те. Нямам искания за това, което си – виждам минусите и мощните ти страни. Поне знам. Поне съм почтена със себе си за индивида, с който се сблъсквам. Чудя се дали можеш да кажеш същото. Може би не си наясно, че си захласнат от един блян, до момента в който аз заставам пред теб в цялото ми несъвършено великолепие.

Вярвай ми. Била съм там. Разбирам тъкмо какво правиш. Аз също обичах капацитета на човек, без да одобрявам действителността кой е бил тогава. Няма смисъл да се впускаме в заблуда. Никога нямаш гаранция, че някой ще се окаже това, което се надяваш.

Ако ме искаш, ела при мен с чисти очи и разум. Изхвърли всичките си предразсъдъци и прототипи, тъй като няма да се побера в нито един от тях. Вземи ме, каквато съм аз или ме остави да бъда.

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР