Знакова българска журналистка изживява труден момент. След тежък нервен срив

...
Знакова българска журналистка изживява труден момент. След тежък нервен срив
Коментари Харесай

Драма! Прибрали за спешно лечение в психиатрия журналистката Маргарита Михнева

Знакова българска журналистка изживява сложен миг. След тежък нервозен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната журналистка Маргарита Михнева, е прекарала Коледа в психиатрията на Александровска болница. Не е ясно докога ще остане там, откакто е била въдворена по неотложност на 22 декември. По всяка възможност ще остане най-малко няколко седмици. Тъй като телефонът й е лишен, само най-близките й хора имат контакт с нея.
След като смущаващата вест бе тиражирана в началото от уеб страницата „ Афера “, по-късно бе доказана и от още няколко източника, измежду които и някогашният брачен партньор на журналистката Петър Михнев, който от години е в неприятни връзки с нея.
Той добавя, че се е наложило щерка им да си пристигна, с цел да й оказва помощ, защото претърпява сложен миг. Припомняме, че преди време той даже съди Маргарита, с цел да спре да употребява фамилното му име, само че към днешна дата също оказва помощ за лекуването й.
Близка до именитата журналистка разкрива, че напоследък се държала безусловно несъответстващо, а преди няколко седмици положението й очевидно се влошило. Твърдяла, че я наблюдават и желаят да я унищожават, даже подала тъжба в Прокуратурата, пишат от „ Уикенд “. Твърдяла, че я наблюдават и желаят да я унищожават и показала съответни лица, които сякаш я заплашвали.
Била като обезумяла, изпадала в рев и постоянно сменяла настроенията, поради което се наложило щерка й да се прибере от Швейцария. Неда също забелязала, че напоследък майка й звучала много необичайно, тъй че се наложило Маргарита Михнева да бъде въдворена в психиатрия.
Към днешна дата журналистката е на тежки успокоителни, които би трябвало да подобрят психическото й положение. Изолирана е и й е неразрешено да поддържа връзка с хора.
Първите сигнали за протичащото се с нея пристигнали още към 12 декември, когато журналистката почнала да написа на свои познати, че животът й е в заплаха и била заплашвана с ликвидиране.
Според близки на журналистката психическото й положение е влошено вследствие на терапиите против рак. Припомняме, че Михнева се бори с второ онкологично заболяване и е безапелационна, че се усеща на ръба на силите си. по всяка възможност агресивното вливане на медикаментите е предизвикало сривът в душeвността й. Освен това станало ясно и че е с сериозно ниски равнища на витамин В12.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР