Знаков фалирал банкер и негови ортаци - търговци на смърт

...
Знаков фалирал банкер и негови ортаци - търговци на смърт
Коментари Харесай

Търговци на смърт и фалирал банкер зад чуждестранните протести срещу Бойко Борисов!

Знаков банкрутирал банкер и негови ортаци - търговци на гибел и газ надничат зад шумно прокламираните митинги из обществените мрежи против Бойко Борисов и законното определеното българско държавно управление. Това разкриха пред БЛИЦ два самостоятелни източника.

От няколко дни Facebook е залян като кална река от десетки спонсорирани публикации, в които се изяснява по какъв начин нашите сънародници в Германия, Испания и Англия щели да се изправят против актуалното ръководство и статукво у нас.

" Причините за желаната оставка са плашещо доста, само че са систематизирани единствено в една дума – геноцид против българския народ! ", настояват уредниците, които са АНОНИМНИ. В същото време кукловодът на митингите продължава да се спотайва в Белград в обезверен опит да избегне изправянето му на подсъдимата пейка в България. До него са правилните му приятели, с които дружно натрупаха стотици милиони от съмнителни бизнеси. Около тях циркулират българският Фетуллах и финансов идеолог на Цветан Василев - Иван Костов, остатъците от " Агнешките главички " и бранителите на съветските ползи в България и по-специално тези на олигарха Малофеев.

" Има скрит план против България! Това е част от една доста по-голяма офанзива против страната. Единият център е финансов, Цветан Василев - с подправени вести, с медии, уеб сайтове, които пускат " вести " за гръцки острови и къщи в Барселона. На този скрит план ще реагираме доста остро и аз желая да предупредя тези, които си вършат криви сметки " , съобщи по този мотив депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

За българското общество става безпощадно ясно, че държавното управление на Борисов, което извади страната ни от интернационалната изолираност и я направи фактор на Балканите и Европа е неловко за няколко олигарси, които се пробват да оплетат родината ни в октопода на незаконните си ползи.

Заговорниците усещат, че ще попаднат под валяк, който ще размаже незаконните им схеми и ще ги вкара в пандиза. Затова са и злонамерените им опити да срутят интернационалния имидж на България хвърляйки стотина чиновници от банкрутиралите си предприятия пред вратите на задграничните легации.

Правителството на Борисов е неловко и на икономическото зло Сорос, което се пробва на цената на всичко да възвърне изгубеното си въздействие в демократичните страни.

Кукловодите са избрали за слоган на дирижирания си митинг: " Нека се съберем дружно и кажем - СТИГА ТОЛКОВА! "

Крайно време е да кажем СТИГА ТОЛКОВА на шепата незаконно забогатели наши и съветски олигарси, които желаят да ограбят бъдещето на България. Съединени американски щати и Европа към този момент го направиха!

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР