„Знакът „Е-НАДЕЖДЕН“ дава възможност на потребителите да пазаруват сигурно онлайн.

...
„Знакът „Е-НАДЕЖДЕН“ дава възможност на потребителите да пазаруват сигурно онлайн.
Коментари Харесай

Ако видите този знак, значи сайтът е "Е-НАДЕЖДЕН"

„ Знакът „ Е-НАДЕЖДЕН “ дава опция на потребителите да пазарят несъмнено онлайн. Сертифактът отличава положителните търговци и подкрепя активността на надеждните електронни магазини. Знакът подсигурява, че онлайн магазинът е тестван и търговецът е правилен “. Това изясни Богомил Николов, ръководител на Асоциация „ Активни консуматори “, съобщи кореспондент на novini.bg.



Увеличаването на онлайн търговията в България постанова и основаването на подобен знак, който да подсигурява доверие и качество, както и да увеличи сигурността на потребителите при покупки от интернет.

Знакът за качество подкрепя и онлайн търговците, които ползват надлежно законите и се стремят да обслужат качествено своите консуматори. Оценката, дадена на търговеца като благонадежден и съзнателен е справедлива и самостоятелна. Това води до положителната познаваемост на търговеца и неговата позитивна онлайн известност.
За да получат този знак, търговците би трябвало да дават отговор на и избрани критерии: осведомителни отговорности, законодателни отговорности, сигурност на заплащанията, политика на персоналните данни, право на връщане без скрити такси, инспекция преди заплащане, присъединяване в механизъм за АРС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР