Знаете приказката - човек е на място си. И наистина

...
Знаете приказката - човек е на място си. И наистина
Коментари Харесай

Невзоров: Мястото на Путин и изродите му отдавна е в Петербургската Кунсткамера

Знаете приказката - човек е на място си. И в действителност е доста прелестно да видиш човек на мястото му. Особено когато е в бункер, където той се усеща предпазен. Лошото е когато такова лице (персонаж) оглавява една страна. Тогава всичко това има различен смисъл, сходно на метаморфозите на рака... 

За страдание Указът на Петър Първи от 718 година от дълго време не е настоящ. Това е бил Указ за привеждането на родените изроди в Кунсткамерата*. Петър Първи е прочут със своята пристрастеност към колекционерството и на него му е било нужно непрекъснато да обогатява експозицията на Петербургския музей, поставяйки новопоявяващите се уроди в специфични витрини, закупувани от Холандия и Германия. Благодарение на самодейността на Петър Първи болшинството от изключителните изроди  попадали или не попадали в Светия синод, в ръководството на властта – като държавни глави и губернатори. 

По времето на Путин не е било признато да се грижат за тази сбирка на Петеребургския музей, по тази причина тези, на които мястото им е във витрините на Кунсткамерата, сами по себе си образуват путинската вертикала на властта, в която влизат безброен брой служители.  

Министърът на защитата на Германия допусна, че без Путин, светът ще стане по-добър. Но почтено казано, за мен това е необичайно и закъсняло изобретение. Защото всички чакат кой и по кое време ще направи този свят по-добър. Днес Путин е притиснат и поради съпричастност към сваления цивилен аероплан „ Боинг “. Хага е установила, че точно той персонално е дал команда за неговото събаряне от украинската ракета „ Бук “. За това написа намерено американският Вашингтон пост.(…) Всички от дълго време схванаха какво съставлява Путин. Въпросът е в това, когато ще се отдаде опция да бъде вкаран в подобаваща витрина на Петербургската Кунсткамера, която доста от дълго време чака диктатора. Може би още не е пристигнало времето, както за Путин, по този начин и за останалите путински уроди, които господстват в страната, на които мястото им е също там. 

*Музея по антропология и етнография от времето на Петър Първи, в който се съхраняват и „ особени “ екземпляри – анатомична необичайност и с аномалии.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР