Знаете ли, през живота си съм видяла много житейски драми

...
Знаете ли, през живота си съм видяла много житейски драми
Коментари Харесай

След смъртта на съпруга си разбрах, че е имал друго семейство, на което е завещал половината си състояние

Знаете ли, през живота си съм видяла доста житейски драми свързани с завещание и невярност, само че това, което ми се случи преди шест месеца, надвишава всевъзможни граници на допустимото. Неотдавна брачният партньор ми умря. След гибелта му разбрахме, че е имал друго семейство, на което е завещал половината си положение. На първо място останах шокирана, тъй като не знаех за съществуването на любовницата му и извънбрачната им щерка, а на второ се ядосах, че им оставил толкоз огромен дял. Разбирам, че той беше благ човек, който се грижеше за близък си, само че въпреки всичко ние сме неговото законно семейство. Не единствено че ми е изневерявал и с помощта на моята поддръжка съумя да построи печеливш бизнес, а се оказва, че ни е поставил на един кантар с любовницата си и копелето им. Опитах се да поговоря с тях, само че те не желаят да контактуват с мен. Явно към този момент са разбрали, че са богати наследници и отхвърлят всевъзможни договаряния.

Нелепото е, че те даже не могат умело да се разпореждат с предоставеното им завещание. В края на краищата никой от тях няма обучение или опит. Бяхме подготвени да им предложим договорка, т.е. да закупим на двойна цена активите на компанията, стига да нямат нищо общо с нашата компания. Но необразованите майка и щерка изрично отхвърлят да изслушат рационалните ни оферти. Сега, когато пиша тези редове, от очите ми се стичат сълзи. Гневът, който имам към това семейство, в действителност е ориентиран към починалия ми брачен партньор. Не разбирам по какъв начин толкоз години се преструваше на добър брачен партньор и татко, а зад тила ни е имал друго семейство. Дори преди самия си край, той не се разкая и отнесе в гроба тайната за тях. Какво е целял? Да ни изненада? Е, съумя.

Децата ми изцяло ме поддържат и също са комплицирани, узнавайки, че татко им е измамник и прелюбодеец. Те ми предложиха да се свържем с полицията, с цел да ревизират усърдно дали това е действителната воля на покойника. Близките ми подозират, че брачният партньор ми е бил принудително заставен да промени наследството си. След тази преживелица ми е мъчно да се доверя на хората. Отчасти стопирах да имам вяра на децата си, тъй като в случай че личният ми мъж ме съобщи толкоз подло, за какво и те да не го създадат някой ден? Прекарах със брачна половинка си повече от 40 години – бях с него през цялото време, а в този момент ожънвам плодовете на подлото му изменничество. Много ми е мъчно да приема действителността, само че знам, че на този стадий нямам различен избор.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР