Знаете ли от кои щати са по-голямата част от американската

...
Знаете ли от кои щати са по-голямата част от американската
Коментари Харесай

Николай Марков: Украйна е почти разрушена, унищожена, заличена

Знаете ли от кои щати са по-голямата част от американската войска? От бедните. Това са момчета, които нямат късмет да имат даже естествена обществена осигуровка събрани от бедните гета и региони. Ако оживеят след дълготрайно престояване в сериозни точки на света, те получават статут на човешки същества. Целта на всички тях е да добутат до края на периода от контракта им с армията на страната.

Както за самите Съединени американски щати по този начин и в целия свят американската държавна машина употребява хората за личната си машина за месо. Спомнете си, че самия Байдън го сподели обществено:

" Нарушени са американските ползи в Украйна, ще има война ".

Американски ползи в Украйна?! Представяте ли си! И в името на тези техни единствено американски ползи цели страни се заличават от географската карта. Вижте от Близкия изток какво остана. Сега наред са украинците, които водени от примитивна историческа завист не схващат, че са пушечно месо в американска тактика, а не герои. Войници, които се изпращат на несъмнено гибел с лека ръка на първа линия са възможни жертви.

Украйна е съвсем разрушена, унищожена, заличена.

Тя беше напомпана от НАТО да води война против Русия доста преди да стартира открития спор. Преди открития имаше дълъг прикрит спор с огромни жертви. Всеки с съветско съзнание се прочистваше на етнически симптом, както и неговите близки.

Това беше дълъг развой на етническо пречистване в големи територии, който имаше единствено една цел - да провокира съветска реакция. И я провокира! От съвсем една година два приятелски народа се убиват, а англосаксонците си топлят ръцете от техния огън. Украйна няма никакъв късмет да върне парите с които задлъжня и това е финансова скица играна не един път. Днес украинците нямат към този момент страна, тъй като тя не им принадлежи по никакъв метод за идващите 500 години. Но умират без да осъзнават, че не го вършат за личната си страна, която доста от дълго време изгубиха окончателно. Те към този момент нямат страна.

Това не би трябвало да се случва и с нас, българите! Събудете се.

Знаете, че българският натовски и европейски статут е като на украинците - за ликвидиране.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР