Знаете ли кой култов герой умира в най-печелившия филм на

...
Знаете ли кой култов герой умира в най-печелившия филм на
Коментари Харесай

Филмът, който спечели $2,8 милиарда за 6 месеца, води в две от категориите на HiComm Awards

Знаете ли кой паметен воин умира в най-печелившия филм на всички времена – Avengers: Endgame ($2,8 милиарда за 6 месеца)? А кой е единственият анимационен филм в историята, попаднал в първата десетка за най-печеливши ленти с облага от над $1,6 милиарда единствено за 3 месеца? Кой сериал на HBO за броени седмици измести от върха паметния Game of Thrones? И кой български филм досега е спечелил 9 оценки на национални и интернационалните кинофестивали? Ще помогнем, само че единствено малко. Няма да ви кажем кой умира в Avengers: Endgame, с цел да не рискуваме да ви издадем основни моменти, в случай че не сте го гледали. Но, към този в действителност хитов филм кръжат толкоз забавни обстоятелства, че колосалната му облага е единствено черешката на тортата. Набързо, ето още 10 супер любопитни обстоятелството:
Филмът е сниман едновременно с предходната серия (Avengers: Infinity Wars), а снимачните дни надвишават цели 200. На 11 септември 2017 година фотосите са краткотрайно спрени поради урагана ИрмаСлед като филмът бие върха по доходи, държан до тогава от „ Титаник “ (1997 г.), режисьорът на последния - Джеймс Камерън изпраща автентично приветствено известие до Кевин Фейг - президентът на Marvel Studios. То съставлява картичка на която вместо айсберга, предизвикал потъването на Титаник е нарисувано логото на Avengers – огромно синьо АОще един връх е усъвършенстван от Avengers: Endgame. Това е първият филм, който надвишава облагата от 1 милиард $ още през седмицата в която стартираИзмършавелият тип на Тони Старк от кино лентата е осъществен с компютърни спецефекти. Робърт Дауни Джуниър се оказва и единствения артист прочел целия сценарийДвата кино лентата (Avengers: Endgame и Infinity War) са снимани напълно с цифрови IMAX камери ARRI Alexa, което ги прави първите холивудски продукции, снимани напълно в IMAX и съответствие 1.90:1. За жал в множеството киносалони, както и в домашните Blu-Ray копия филмът е изрязан, с цел да се събере в стандарта 2.39:1В деня в който идва на снимачната площадка на кино лентата, звездата Робърд Редфорд афишира, че това ще е последното му присъединяване на огромния екранБилетите за нощта на премиерата на Avengers: Endgame са били толкоз търсени, че в eBay се продавали комплекти от 2 билета за… 15 000 $!Във кино лентата има майтапи и закачки, свързани с Класическата трилогия „ Завръщане в бъдещето “, чиято музика е написана от Алън Силвестри. Той е създател на музиката и на всички филми за Отмъстителите (без Age of Ultron от 2015 г.).Когато тества машината на времето, Хълк употребява молив с цел да щрака бутоните, тъй като пръстите му са прекомерно големиТрима артисти от този филм са играли Шерлок Холмс. Това са Робърт Дауни Джуниър (Тони Старк), Бенедикт Къмбърбач (д-р Стрейндж) и Джеймс Д‘Арси (Едуин Джарвис – домашният иконом на Тони Старк)
 Ако сте прочели всичко дотук, очевидно обичате кино, сериали, музика и игри. Още от тях ще намерите в новата селекция за тази година: HiComm Awards - www.ea.hicomm.bg. Обединени в 11 категории, екипът на www.hicomm.bg e подбрал по няколко от най-интересните филми и сериали, песни и албуми, игри и приложения, станали шлагер през 2019 година Гласувайте за вашите любимци и с изключение на положително въодушевление, може да спечелите чисто нов 55 “ OLED тв приемник от Philips!

Ето въпреки всичко стартова доза хитови заглавия на филми и сериали, участващите в HiComm Awards (останалите категории и имена са изненада):

БЛОКБЪСТЪР ФИЛМ (Avengers: Endgame, Captain Marvel, Spider-Man: Far from Home, Aladdin (2019), Us, John Wick: Chapter 3 – Parabellum)   

ПРЕТЕНДЕНТИ ЗА ОСКАР (Avengers: Endgame, Us, Once Upon a Time... in Hollywood, Joker)

СЕРИАЛ (Fleabag, Stranger Things, Chernobyl, Dark, True Detective, The Spy

ДЕБЮТИРАЩ СЕРИАЛ (Carnival Row, When They See Us, Good Omens, Russian Doll, Wu Assasins, Doom Patrol)

АНИМАЦИОНЕН ФИЛМ (The Lion King (2019), Toy Story 4, How to Train Your Dragon: The Hidden World, The Secret Life of Pets 2, The LEGO Movie 2: The Second Part)

БЪЛГАРСКИ ФИЛМ (Снимка с Юки, Прасето, Обичам те, Бойдин, Ирина, Лошо момиче)

Кои са вашите любимци? Вижте ги тук: www.ea.hicomm.bg и гласувайте. Със сигурност ще намерите заглавия, които не познавате, само че ще е занимателно да ги разгледате. Знаем, че ви ти е прелестно да споделиш мнението си и то в действителност има значение! Можете и да споделяте линка с другари, а всяко шерване носи спомагателен глас, увеличаващ шанса да спечелите мега новаторския OLED тв приемник от Philips. След гласуването просто изчакайте до 05.12.2019г. и...успех, шанс!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР