Знаете ли кой е Тошо Куката? Ако не знаете, ви

...
Знаете ли кой е Тошо Куката? Ако не знаете, ви
Коментари Харесай

Тошо Куката отново избухна! Върна се в 90-те, реже уши и оставя купчини от тела

Знаете ли кой е Тошо Куката? Ако не знаете, ви съветваме да прочетете идващите редове, с цел да имате подготовка при инцидентна среща с него, написа " Трафик Нюз ".

Може би, в случай че питате него, по-добре не му се пречкайте!  Ако срещнете по улиците набралия известност пловдивски фитнес-маниак, подпалвайте подметките и пушек да ви няма.  Той е планина от мускули, а бицепсът му е цели 48 сантиметра. Поне по този начин твърди той!



Най-често младежът, който се вживява, като мутра от 90-те, може да бъде засечен в ж.к. Христо Смирненски, до момента в който разхожда домашния си любим – черен доберман, типично в стила на тази група от хора. Облеклото му също е инспирирано от тъмните времена на групировките  - облечен е в черни прилепнали тениски, очертаващи релефните му форми, а на врата му величествено виси пълен ланец, с който събира погледите на хората. Ако наближавате 30-те, или сте ги минали, евентуално този тип ще ви се стори малко смешен, само че за тийнейджърките… Неслучайно и сърцето му е заето от 18-годишна ученичка.





Подобни са и фотосите му във Facebook, които заливат интернет страниците и го трансформират в нарицателно за „ фотошоп батка ”. Потребителите считат, че обработва фотосите си с стратегии и го иронизират брутално. Положението излиза отвън надзор, когато обществено притежание става телефонният му номер, след което стартира телефонен тормоз, а Куката даже получава смъртни закани.



Пловдивчанинът обаче дефинира себе си като смел и без да му мисли върви на уговорени срещи за пердах, само че по неговите думи – противници на уговореното място няма, тъй като са „ мишки ”. Приятели на интернет сензацията от Пловдив го дефинират като " учтив и доста виновен човек ", а той самият се разказва като доста самолюбив и откровено се ядосва, че обръща толкоз огромно внимание на хора, които са под неговото равнище и са мощно комплексирани.





Коментарите под фотосите му най-често се пишат от ядосани от държанието му консуматори, които се множат с всеки минал ден. Въпреки това, Тошо Куката не си поплюва и се стреми да отговори на всеки един, с подобаваща за него опасност от рода на „ ще те смачкам ”, каквото е и заглавието на песента, на което той направи клип преди месец и бързо набра известност, във всеки един смисъл…



Видеото е… меко казано забавно и нетрадиционно. На фрагментите може да видите огнестрелни оръжия, мушама от пари, мъже с маски и брюнетка, която отброява пачките след една от екшън сцените в клипа. Лъскави коли със закрити номера, както и персоналното BMW на рапъра също са част от лудия екшън. Отрязани уши и пръсти, също са част от сюжета. Само за месец видеоклипът към песента „ Ще те смачкам ” събра над 200 000 проявления в Youtube има цели 443 коментара.



Същото е ситуацията и във Facebook, където ежедневно песента е споделяна в разнообразни групи, измежду които „ Подлодиал Гилап ” и „ Шкембе супа ”. Тошо Куката също умее да ползва разнообразни маркетингови похвати и дава отговор на всяко известие, колаж и мнения. В персоналния си профил той написа: „ Докато върша обич, вие ме вършиме още по-известен, с помощта на което дамите ме зарибяват още повече. Благодавя ви, шматки! ”

Дали е пропуснат „ екшън воин ” от 90-те години, юноша с прекомерно развинтено въображения или един от най-странните хора в Пловдив? Всеки да си направи самичък умозаключение. Не може да се отхвърли обаче, че видеото му забавлява откровено, без значение какво усеща провокира в другите хора.

Ако не сте се докоснали до него... Предоставяме ви тази допустимо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР