Знаете ли кои зодии не отговарят на характеристиката: най-страстни и

...
Знаете ли кои зодии не отговарят на характеристиката: най-страстни и
Коментари Харесай

5 зодии, които не разбират от романтика

Знаете ли кои зодии не дават отговор на характерността: „ най-страстни и сантиментални натури “?
Представяме ви зодии, които не схващат от романтика:
Те на практика не са способни на открити усеща, грижи и деликатност. Не очаквайте от тях буйната обич, шампанско и ягоди. Те не изпитват изключителна отдаденост на усеща във връзката. Тези представители на зодиака, не са склонни на онази изпепеляващата обич, за която се приказва в женските романи.
Ето и тях – 5 зодии, които не схващат от романтика:
Водолей
Представителите на зодия Водолей стигат до крайности. Водолеят или не се отдава напълно на възприятията си, или желае да води по своите правила. Често представителите на знака Водолей, или изцяло пренебрегват, или погребват възприятията си.
Ако ви одобряват на съществено, умеят да напишат огнено самопризнание на възприятията си, да нарисуват портрет или да изучат обичаната ви ария на китарата. Тогава може да смятате, че сте муза, ентусиазъм за представител на зодия Водолей. Водолеят ще се постарае да покаже, това, което желаете от него, единствено в случай че долови лоялност от отсрещната страна.
Зодиите, които харесват самотата
Близнаци
Според тази зодия, всички са лъжци и подли мошеници. На тях не може да се има вяра. Те са склонни на всевъзможни дейности, могат да оцеляват, даже когато наранят някого.
За близнаците е непостижимо да се открият за нов човек. Тяхната религия е ориентирана към това, всеки да се грижи за себе си.
ТРИТЕ ЗОДИИ, ЛИШЕНИ ОТ РОМАНТИКА, ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР