Знаете ли какво означава да имате оформена буква М на

...
Знаете ли какво означава да имате оформена буква М на
Коментари Харесай

Задължително проверете имате ли изписана буквата М на дланите си, това крие неподозирани тайни!

Знаете ли какво значи да имате завършена писмен знак " М " на дланите си? Това подсказва за умения и гений, които не сте подозирали! Смята се, че тази писмен знак се появява само при определени хора, които имат вродено възприятие за правдивост и доста развита вътрешен глас. Те постоянно са ужасно целеустремени и в никакъв случай не си разрешат да наклонен от правия път, изключително в случай че честността е заложена на карта. Друга легенда пък гласи, че това са хора с гадателски умения – медиуми. От там и самата писмен знак „ М “.

Ето за какво е невероятно тези хора да бъдат излъгани. Ако не незабавно, то напълно скоро те разкриват лъжите. Може би тъкмо и заради тази причина тези хора са прекомерно взискателни.Проявите на лековерие и нелепост ги нервира искрено.

Точно заради тази причина те би трябвало да се научат да одобряват нещата по-спокойно, защото рискуват да стеснят внезапно кръга на приятелите си. Друга специфичност на притежателите на буквата „ М “ е, че те не се задоволяват с малко. Когато преследват някаква цел, го вършат с цялото си създание и воля. Важна и позитивна специфичност на медиумите е, че са изключителни мотиватори. Определено това са хора, които могат да управляват сполучливо екип и са идеални за групова работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР