Знаете ли какво е общото между световно известните предприемачи, като

...
Знаете ли какво е общото между световно известните предприемачи, като
Коментари Харесай

Малък предприемач сега, успешен, уверен и щастлив утре

 Знаете ли какво е общото сред международно известните бизнесмени, като Стив Джобс, Опра Уинфри и Ричард Брансън? Всеки един от тях минава през разнообразни сложни моменти в детските си години. И макар компликациите и тримата са построили империи и са станали милиардери, като в основата на техния триумф е съществуването на ментори в живота им. Тези ментори са ги учили на бизнес и житейски умения – уменията от които се нуждаят, с цел да съумеят в живота.

В Yοuth Business Center, Вашето дете, от ранна учебна възраст, потвърдено най-подходяща за залагане на основите на поведенческо предприемачество, усвоява бизнес и житейски умения, под формата на игри, планове и забавлениe.



Предприемачеството е жанр, държание, метод на мислене. Днес, във века на нововъведенията, повече от всеки път е належащо човек да има предприемачески дух и да владее бизнес умения, да е изобретателен, да е финансово образован, да умее да превзема публиката, да има верен изказ, да владее безмълвния език на водачите, да е посланик.

Тези качества и умения градим в 4-те модула за житейски и бизнес умения на ΥΒC: 1/Chief Junior, 2/Diplomat Junior, 3/Be a star и 4/Здраве за водачи . И колкото по-рано създадем и утвърдим тези качества и умения, толкоз по-уверено, знаещо, можещо и независимо ще бъде детето на следващия ден!



 В ΥΒC децата стават ИЗОБРЕТАТЕЛИ, освен ИЗОБРЕТАТЕЛНИ. Тук те се научват по какъв начин да откриват бизнес опциите в настоящия интервал на напредък или рецесия. Показваме им по какъв начин да продължат процеса от основаването на откритие, към комерсиализация и добиване на приход от изобретението. В ΥBC децата стават генератор на предстоящ триумф.

В YBC детето осъзнава своите ползи и гении, като ги тества и развива в средата си от другари. Тук детето се научава да гради своята вътрешна мощ и убеденост, да се изправя пред провокациите, да има вяра в себе си. Научва се да основава мощни другарства и известност, умеейки да показва себе си и да е авторитетен в обществото.

Тези качества и умения градим в 4-те модула за житейски и бизнес умения на ΥΒC: Chief Junior, Diplomat Junior, Be a star и Здраве за водачи

И колкото по-рано създадем и утвърдим тези качества и умения, толкоз по-уверено, знаещо, можещо и независимо ще бъде детето ни на следващия ден! За това си заслужава да възпитаваме предприемаческият дух в децата си!





Мисията ни е да развиваме потомство от сполучливи и щастливи деца и младежи, подготвени за провокациите на актуалния свят и подготвени за основаване на първокласен бизнес хайлайф!




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР