Знаете ли, една усмивка променя животи, казва д-р Венета Павлова

...
Знаете ли, една усмивка променя животи, казва д-р Венета Павлова
Коментари Харесай

Д-р Венета Павлова, собственик на дентална клиника „ЕО Дент“

Знаете ли, една усмивка трансформира животи, споделя доктор Венета Павлова постоянно когато стане дума за положителното като идея и задача. „ Ние в „ Европейска общност Дент “ сме изваяли стотици хиляди усмивки и в действителност сме трансформирали доста ориси. Дарили сме толкоз доста усмивки на хора в тежко неравностойно състояние, на деца и възрастни със характерни потребности, с мобилните дентални кабинети сме достиг­нали до мъчно наличните региони и сме върнали самочувствието и увереността на толкоз доста хора, върнали сме опцията им да се хранят, усмихват и живеят пълноценно “, споделя тя. 

Клиники „ Европейска общност Дент “ са носители на наградата The best clinic на Европейската бизнес асамблея и на Международната диамантена премия за отличие в качеството. Техни са и европейското отличие за корпоративна обществена отговорност „ Златен щемпел “ за европейски мениджмънт в опазването на здравето и „ Златна книга “ за завоюван висок авторитет и принос към българското опазване на здравето.

„ Европейска общност Дент “ е и денталната клиника, в която социалнозначимите дела намират голяма поддръжка и може би са най-мощният мотор за развиване и ентусиазъм на екипа ни, уверена е доктор Павлова.

Сред развиваните от години такива планове за безплатно лекуване на деца и възрастни със характерни потребности е профилираната дентална клиника за лекуване на деца, където има сензорна зала за превъзмогване и преодоляване на страха и съвременно операционно съоръжение.

„ По-качествен живот за нашите родители “ е различен план на „ Европейска общност Дент “, който към този момент 10 години се осъществя от екипа на денталната верига и усмихва щастливо доста възрастни хора.

 „ Мисия усмивка в Африка “ пък е самодейност, в която екипът на клиниката подарява над 500 пасти и четки на деца в сиропиталището „ Бу-бу-бу “ в Занзибар. И организира образование по какъв начин да мият и поддържат зъбите си здрави.

„ Най-голямата премия за нас е, когато най-после забележим благодарността и блясъка в очите на всеки, на който сме върнали усмивката “, споделя доктор Павлова.

Q&A

ВЛАДИМИР АМПОВ – ГРАФА:

- Кои са вашите три основни качества на виновен бизнес водач?

- За мен и екипа ми полезностите са постаментът, на който сме стъпили крепко, и на тях градим всичко останало. Висок професионализъм и доверие, непрестанно развиване и рационализиране, почтеност, честност, преданост, доброжелателност, позитивизъм, ентусиазъм, съпричастност. Нашата специалност е доста виновна, само че и креативна, със здравна грижа вършим хората щастливи и ги караме да се усмихват решително на живота!

СТЕФАН ИВАНОВ

- За вас кои са специалностите на бъдещето?

- Смятам, че денталната медицина е една от специалностите на бъдещето. С цялата цифровизация и новаторски технологии, които непрестанно се появяват, е същинско наслаждение да се работи. А и при нас в „ Европейска общност Дент “ се стараем да бъдем постоянно в крайник с новостите и да разполагаме с най-модерната инсталация на международно равнище сега, в който се появи като иновация. Последното постижение бе робот, който слага зъбни импланти. Всичко това е и голям тласък за рационализиране и предложение на най-модерното и безболезнено лекуване на нашите пациенти.

- ПРОФ. Д-Р ИВО ПЕТРОВ

- Каква е тайната съставна част за построяването и ръководството на добре работещ и обединен екип?

- Вярата в хората, в техния изобилен капацитет и основаването на среда, в която те да могат да се развиват, усъвършенстват и да сбъдват фантазиите си!

Инвестираме най-вече в хората си, в тяхното кариерно развиване, в техния капацитет и професионално израстване, влагаме в най-модерна инсталация и новаторски способи на лекуване. Така стигнахме до едно ново, по-високо равнище и създадох­ме обособени високоспециализирани дентални клиники с екип от тесни експерти в съответната експертиза – имплантология и хирургия, хармония, ортодонтия, детска дентална медицина, ендодонтия, пародонтология, лекуване с лазер, 3D диагностика и така нататък Това е може би и най-голямото ни конкурентно преимущество, нашият човешки капацитет е и най-големият ни капитал. В „ Европейска общност Дент “ работят над 350 експерти – хора, отдадени на специалността и призванието да бъдеш доктор.

- Доколко е значимо една компания да бъде обществено ангажирана и да поддържа планове за богатството на обществото?

- Според мен, в случай че същински със сърцето си се посветиш на една социалнозначима идея и с нея успееш да „ заразиш “ и хората към себе си, екипа си и обществото, то тогава всичко се реализира с лекост и оставя трайна диря, дава смисъл на живота и положените старания. Ако откриваш и привличаш от ден на ден и повече съидейници, в случай че успяваш да помагаш, да се раздаваш безусловно, да надграждаш и да имаш резистентност, това се трансформира в мощен мотор за съответната компания и дава добавена стойност на обществото.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР