Знаете ли друг случай в световната футболна история, където да

...
Знаете ли друг случай в световната футболна история, където да
Коментари Харесай

Феновете на Спартак : Търпението ни за диалог с властите привършва!

" Знаете ли различен случай в международната футболна история, където да бъде откраднати стадион, прилежащи площи и подготвителна база на 100 годишен футболен клуб?! "

``
рекламаС този риторичен въпрос към публицистите от предаването " Ултраспорт " по телевизия Евроком се обърна представителят на почитателите на Спартак Варна Стефан Калименов.

Той прикани всички малките екрани да дойдат във Варна и да създадат репортажи за положението на клубното оборудване.

Парадоксално е, че против 54 декара в центъра на Варна, предоставени от общината за прехрана на футболния Спартак, частната компания Инжстрой е построила две мини футболни стадиони, шест корта и една автомивка, от които приходите отиват в джоба на притежателите, а футбол не се развива.

В новото си включване Стефан описа за срещата в министерството на спорта с Красен Кралев и други вести.

За жал, общото чувство е, че няма ясни индикации от страна на управляващите за решение на казуса със скритата приватизация на 54 декара общински терени, довели до унищожаването на футболен клуб Спартак Варна. 

Същевременно напрежението измежду мобилизираните последователи на варненския клуб всекидневно нараства и общото им мнение е, че търпението им за разговор с управляващите е на привършване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР