Знаете ли, че връзките са също толкова важни за физическото

...
Знаете ли, че връзките са също толкова важни за физическото
Коментари Харесай

Психологически тест: Познай кои не са семейство?

Знаете ли, че връзките са също толкоз значими за физическото ви здраве, колкото диетата и упражненията?

Според едно изследване обществено изолираните възрастни са изправени пред същия риск от инфектиране, както тези, които са физически неактивни. Първите ни връзки постоянно се образуват с нашите фамилии в детството и постоянно дефинират по какъв начин виждаме света.

Тук  ви предлагаме да извършите този психически тест, с цел да разберете по какъв начин вашите първи взаимоотношения са оформили вашата персона.

Погледнете деликатно фотографията по-долу. Кое семейство мислите, че не е действително? Не мислете за това прекомерно дълго, следвайте интуицията си. Когато приключите, превъртете надолу, с цел да видите дали сте се досетили вярно и научите малко за себе си.


Семейство №1


Ако отговорът ви е семейство # 1, евентуално не сте фамилно насочен човек – най-малко не в обичайния смисъл. Третирате приятелите си като същинското си семейство и им помагате да те вършат благополучен. Винаги се стремите да донесете нещо положително в живота на всеки. Може би сте израснали без мощна бащина фигура, по тази причина постоянно вършиме всичко допустимо, да сте там за хората, които се нуждаят от вас – тъкмо както майка ви е правила.

Това семейство може да не е най-щастливото, само че те към момента са същинско семейство. Майката явно се грижи за детето си, държейки ръката си и предпазвайки го от нетърпеливия татко. Вие не желаете другите да порастват като вас, по тази причина вие сте избрали това семейство за подправено.
Семейство №2


Ако отговорът ви е семейство # 2, вие сте мощно насочени към фамилията – няма нищо по-важно за вас от фамилията. Вярвате в построяването на постоянни и трайни взаимоотношения, учредени на доверие и ангажираност. Най-напред поставяте потребностите на фамилията си, от време на време даже пренебрегвате личните си, в случай че това значи, че можете да извършите обичаните си щастливи.

Вероятно сте забелязали, че хората на фотографията в действителност не наподобяват като семейство. Възрастните не обръщат внимание на детето и детето не се пробва да ги държи за ръце – те биха могли да бъдат група непознати, които се разхождат дружно. Като същински фамилен човек, можете незабавно да забележите подправеното семейство.
Семейство №3


Ако отговорът ви е семейство # 3, най-вероятно сте от разведено семейство. Поради вашето травматично детство, мъчно се доверявате на хората. Вие сте загрижени и взаимоотношението с другите постоянно е предизвикателство за вас. Непрекъснато се притеснявате за бъдещето, премисляте нещата.

Хората на картината наподобяват като любящо, щастливо семейство. Те са същинско семейство. Родителите вървят съвсем прегърнати и бащата държи ръката на детето. Израстването в нефункциониращо семейство оформя вашите възгледи по избран метод и ви подтиква към здрави взаимоотношения. Не вярвате, че нещо сходно в действителност съществува, по тази причина сте избрали това семейство за подправено.

modernitta.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР