Знаете ли, че водната терапия ще ви помогне да отслабнете?

...
Знаете ли, че водната терапия ще ви помогне да отслабнете?
Коментари Харесай

Водната терапия топи килограми като на магия

Знаете ли, че водната терапия ще ви помогне да отслабнете? Как се справяте със задачата да свалите тези няколко досадни кг? Трудно ли ви е? Писна ли ви от спазването на разнообразни диети?
Често след първите няколко опита се чувствате разочаровани, тъй като не постигате мечтаните резултати. След няколко седмици даже преставате да виждате упования резултат, тъй като организмът ви се приспособява към измененията.
Независимо дали търсите нови разновидности за намаляване или по-лесен метод за това би трябвало за научите повече и да откриете водната терапия.
Чували ли сте в миналото за нея? Ако не сте или в случай че желаете да научите повече прочетете идващите редове. Ще се уверите, че водната терапия е доста потребна и лесна . Освен това не е належащо да вършиме съществени промени или да се поставяте под съществени ограничавания. Какво съставлява водната терапия? Въпреки че името на тази терапия може да ви звучи комплицирано или да основава усещане, че е обвързвано с редица ограничавания, в реалност е тъкмо противоположното.
Водната терапия има характерни правила или стъпки, които елементарно се съблюдават. Те са: Когато се разсъните изпийте към 400-600 мл вода. Важно е да извършите това, преди да сте закусили. Това количество вода се равнява на към 4 – 6 чаши. Добре е водата да е топла или на стайна температура през по-студените сутрини. Ако желаете да подобрите усета на водата можете да добавите малко лимонен сок , само че никакви подсладители. Измийте зъбите си и изчакайте към 45 минути до един час преди да закусите. Не се тревожете, в случай че се разсъните в действителност доста гладни. Количеството вода, което ще изпиете ще ви засити и ще можете да изчакате най-малко 45 минути. Пригответе си лека, само че пълноценна закуска, която да ви обезпечи нужните на организма ви хранителни субстанции. Изключително значимо е да започнете деня си вярно и да включите в закуската си натурални, органични, висококачествени храни. Избягвайте готовите храни, месото и мазнините. Добри разновидности за закуска са смутитата и салатите, както и комбинацията от овесени ядки, ядки и мляко. Останалите хранения денем също би трябвало да са леки , с цел да може водната терапия да работи ефикасно. Трябва да избягвате пиенето на течности два часа откакто се нахраните. И би трябвало да сте сигурни, че изпивате предложените два литра вода на ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР