Знаете ли, че вашият мобилен апарат е едно от най-мръсните

...
Знаете ли, че вашият мобилен апарат е едно от най-мръсните
Коментари Харесай

Как да почистим телефона си лесно и бързо

Знаете ли, че вашият мобилен уред е едно от най-мръсните неща, които докосвате, с изключение на с ръце, а и до лицето си? Обикновено хората не се замислят и умерено го оставят на масата на разнообразни заведения, пипана от стотици хора, както и приказват по него, откакто са плащали с пари в магазина, а за парите се знае, че е едно от най-мръсните неща на планетата.
Ако желаете качествено да си почистите телефона, в реда на нещата е да го вършиме един път на няколко дни, предлагаме ви по този метод:
 Никога не почиствайте тези неща със сода Никога не почиствайте тези неща със сода
Содата е универсална сама по себе си, тя се ползва, с изключение на в кухнята, и в доста други области на от всекидневието. Тя има почистващи и де...
1. Изключете телефона и не го оставяйте на зареждане в електрическата мрежа, до момента в който го почиствате.
2. Измийте усърдно ръцете си, като употребявате сапун и вода; търкайте най-малко 20 секунди.
3. Внимателно избършете външната страна на телефона, в това число екрана, с микрофибърна забрадка (струва стотинки и се намира на всички места в мрежата). След това може да я почистите с антибактериална забрадка или напръскайте мека забрадка с почистващ препарат за стерилизация на алкохолна основа, съдържащ 70% изопропил. (Съотношението на 70% алкохол е значимо: задоволително е централизация, с цел да унищожи всички микроби на повърхността на телефона.)
4. Избягвайте попадане на влага в портовет, в това число и дезифенктант. Старайте се да почиствате без да попада нищо в изходите за слушалки, зарядно и слушалката.
 Дезинфекцирай телефона си, без да го повредиш Дезинфекцирай телефона си, без да го повредиш
Всички сме наранени от строгите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Налага се да сме доста бдителни за всяко с...
Оставете върху чиста забрадка да изсъхне за няколко минути. Повтаряйте постоянно на 2-3 дни.Преди да почистите някое от вашите устройства, не забравяйте да ревизирате инструкциите на производителя за поддържане нна вашата техника.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР