Знаете ли, че това дали сте ранобудни или нощни птици,

...
Знаете ли, че това дали сте ранобудни или нощни птици,
Коментари Харесай

Най-добрите цветове за вашата спалня, според навиците ви на сън

Знаете ли, че това дали сте ранобудни или нощни птици, може да е от голяма важност когато избирате цветовете за вашата спалня? Ето всички детайлности за отношението сред интериора на навиците за сън:

Има безчет способи да моделирате пространството към себе си, с цел да ви помогне да заспите по-лесно - от матраци за контролиране на температурата, до спрейове, които успокояват преди сън и приложения за медитация. Но преди да погледнете по какъв начин да инвестирате в най-новите артикули, хвърлете едно око на спалнята си и помислете за избора на цветова палитра.

Проучванията демонстрират, че цветът на нашата спалня оказва доста въздействие върху качеството на съня и всичко се свежда до логика на психиката.

Независимо дали желаете да се чувствате по-отпочинали и подготвени да завладеете деня, или сте нощна сова, която е най-продуктивна късно вечерта, това са цветовете, които би трябвало да внесете в спалнята си, с цел да я преобразите и извършите оптимално подобаваща за вашите привички.

Студените нюанси оказват помощ на тези с разтревожен сън
 Добави изложение

Ако сте от хората, които спят неспокойно и постоянно се събуждате от неверната страна на леглото, ще се възползвате от успокояваща мощ, която излъчват студените цветовете. Тези, които се борят да заспят и да се провиснал след претрупан работен ден, би трябвало да помислят за включване на по-хладни земни цветове, като успокояващо синьо и ментово зелено. Тези спокойни цветове предизвикват спокойствието и се свързват със непоклатимост и мир, тъй че са идеални за противопоставяне на неспокойните разум и тяло.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР