Знаете ли, че според скорошна анкета, проведена на Острова, средностатистическата

...
Знаете ли, че според скорошна анкета, проведена на Острова, средностатистическата
Коментари Харесай

7 неща, без които не трябва да излизате от вкъщи

Знаете ли, че съгласно скорошна анкета, извършена на Острова, средностатистическата британка е способна да изхарчи толкоз пари за чанти, колкото коства дребен автомобил?

Интересен факт е и че дамската чанта тежи приблизително 1,8 кг като дамите признават, че в чантите им се крият всевъзможни непотребни неща – от празни опаковки от шоколад, през остарели бисквити до хартийки от дъвки.

ВИЖТЕ КАКВИ АБСУРДНИ НЕЩА КРИЯТ ЖЕНИТЕ В ЧАНТИТЕ СИ В ТУК

Едва ли съществува жена, която да няма уязвимост към чантите и да не се припознава в описаните нагоре обстоятелства. Как обаче да подреждаме чантите си, тъй че да не тежат цялостен звук и по какъв начин в тях да бъде намерено нещо, което нормално в никакъв случай не участва в една дамска чанта, а точно – редът?

Ето кои са нещата, без които не би трябвало да излизате от къщи и няколко хитри хрумвания по какъв начин да ги подредите и оптимизирате по този начин, че чантата ви да е постоянно подредена.

На първо място са ключовете за дома.

Ключодържателят съзнателно не би трябвало е огромен, с цел да не заема прекомерно доста място.

Телефон – който нормално икономисва доста други движимости. Например MP3 player, бележник – всички задания можете да записвате в телефона си.

Слушалки

Навийте ги на кравайче и в случай че нямате специфична кутийка, може да ги сложите в сатенена или тюлена торбичка, с цел да не стоят разпилени в чантата.

Портфейл – в случай че не шофирате и не ви трябват доста документи, използвайте дребен портфейл за персоналната и дебитната си карта, както и няколко банкноти кеш за всеки случай.

Ако във всекидневието са ви нужни повече неща, като документи за колата, карти за отстъпки от хранителни магазини, магазини за козметика и облекла, използвайте по-голям портфейл.

Несесер с гримове – не е нужно да носите прекомерно доста неща. Достатъчен е коректор, в случай че се появи някоя пъпчица, пудра – в случай че инцидентно кожата ви се омазни в Т-зоната, както и еликсир за устни.

Чифт слънчеви очила – с цел да спестите място и да не ви тежи, не използвайте твърда кутия, а единствено сакчето към нея.

Мокри кърпички или антибактериални гелове – в случай че не желаете гелът да изсушава кожата на ръцете ви ненужно, заложете на бебешки мокри кърпички без алкохол.

Още значими неща, които наложително би трябвало да имате в дамската си чанта на излизане от къщи – вижте във видеото.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР